ЕТ Кики - България ( Visit Website )

ЕТ Кики - България

Кики - България беша създадена през 1991г. като малка частна фирма. През изминалите 20 години ние се развивахме и изминахме дълъг и труден път, за да се превърнем в една от водещите фирми в производството на бельо и конфекция. В момента нашата номенклатура обхваща над 1000 модела...

Презентация

ЕТ Кики - България

Кики - България беша създадена през 1991г. като малка частна фирма. През изминалите 20 години ние се развивахме и изминахме дълъг и труден път, за да се превърнем в една от водещите фирми в производството на бельо и конфекция. В момента нашата номенклатура обхваща над 1000 модела. Нашата продукция е позната в Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Амбициите ни обаче не свършват до тук. Именно непрекъснатият ни стремеж към развитие и усъвършенстване ни правят компанията, която има смелостта да заяви и да докаже, че е на световно равнище.

Нашата мисия

В началото ние започнахме както повечето български фирми - с препродаване издели на чужди производители, но скоро ни стана ясно, че ако искаме да направим нещо истинско, единственият начин е да поемем риска и отговорността да го правим сами. В началото производството ни беше изключително за външният пазар и асортиментът ни беше ограничен.

 

Ние непрекъснато обновявахме и обогатявахме техническият си парк и това в момента ни позволява на практика да можем да произвеждаме неограничено разнообразие от изделия, като се започне от най-финто дамско бельо до конфекция. В момента ние сме фирма с дългогодишни традиции в производството на мъжко и дамско луксозно бельо и конфекция с изключително качество. Номенклатурата ни обхваща около 1700 модела.

 

Нашето мото е "Изкушение със стил...", но в същата степен важи и "Ние никога не правим компромиси с качеството".

 

Галерия

     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Кики - България - Димитровград

ЕТ Кики - България - Димитровград

0899 760 707 / 0896 606 396

Бельо

Димитровград

Фирмени магазини

  • гр.Варна бул.Цар Освободител 42
  • гр.Варна ул.Цар Симеон I 22
  • гр.Варна ул.Ген Колев 21
  • гр.Варна пазар Чаталджа бутик N 52a
  • гр.Добрич бул.25ти Септември N 40
  • гр.Димитровград бул.България 8
  • гр.Димитровград бул.3ти март