КИМ ПЛАСТ ООД ( Visit Website )

Пластмасови изделия Велико Търново КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД
КИМ ПЛАСТ ООД

Фирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на Пластмасови изделия. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, квалифициран персонал, качествен контрол, техническо съдействие и модерно оборудване...


Презентация

КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД КИМ ПЛАСТ ООД

КИМ ПЛАСТ ООД

КИМ ПЛАСТ ООД

Фирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия и стругови детайли за нуждите на различни индустриални отрасли. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, високо квалифициран персонал и съвременно оборудване. Екипът на компанията предоставя техническо съдействие за подготовка и изработване на индивидуални проекти. Днес ние предлагаме на нашите клиенти цялостни решения – от избора на подходяща форма и здравина на детайла, дизaйн и изработване на матрицата, до производството на крайния продукт.

 

Още от създаването на фирмата се ръководим от предизвикателството да бъдем все по-добри в удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти. Прецизните машини за шприцване на пластмасови изделия ENGEL и ARBURG ни позволяват да регулираме оптималните параметри за постигане на най – високо качество на продуктите. Фирмата е внедрила и сертифицирала своя производствен процес и мениджмънт на управление на качеството по международния стандарт ISO 9001 – 2008. Разполагаме с тясно специализирано производство на пластмасови капачки с клапан за галони за во да с вместимост 19 литра. Капачката е сертифицирана и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз за изделие, годно за допир с хранителни продукти.

 

Допълнителна дейност на фирмата са двата стругови центъра с CPU, с които изработваме различни стругови детайли. Високотехнологичните машини ни помагат също така за изработването на матриците и инструменталната екипировка за пластмасовите изделия.

 

КИМ ПЛАСТ ООД ви дава качество, ефективност, гъвкавост, прецизност и удовлетвореност на разумна цена.

 

Пластмасови изделия Велико Търново

 

КИМ ПЛАСТ ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


КИМ ПЛАСТ ООД - Велико Търново

КИМ ПЛАСТ ООД - Велико Търново

0885 350 923 / 0888 867 220

N/A

Велико Търново, ул.Мармарлийска 6

КИМ ПЛАСТ ООД

КИМ ПЛАСТ ООД