Комплекс Здравец ( Visit Website )

Комплекс Здравец

Намираме се в Белица в подножието на Рила планина в непосредствена близост до град Банско, курорта Семково и Парка за танцуващи мечки. Разполагаме с разнообразни условия за различни вкусове и възрастови групи. Комплекса предлага хотелска база, ресторант, открит плувен басейн, барбекю...

Презентация

Комплекс Здравец

Намираме се в Белица  в подножието на Рила планина в непосредствена близост до град Банско, курорта Семково и Парка за танцуващи мечки. Разполагаме с разнообразни условия за различни вкусове и възрастови групи.

 

Комплекса предлага хотелска база, ресторант, открит плувен басейн, барбекю. Хотелската база се състои от 13 двойни стаи, 3 мезонета с общ капацитет за 45 места. Стаите са оборудвани с безплатна кабелна телевизия, интернет с неограничен достъп и камина.

 

Ресторант ЗДРАВЕЦ разполага с 80 места, разнообразно меню и жива музика. С богатата си кухня и подбран асортимент от вина, той е предпочитано място за сватби, празнични тържества, детски забави, бизнес срещи и ежедневно развлечение.

 

 

По желание на клиента, комплекса може да организира транспорт до Парка за танцуващи мечки, ски пистите на град Банско, курорта Семково и други дестинации.

 

В зависимост от желанията на нашите посетители, предлагаме различни туристически пакети. За нашите редовни клиенти и при групови посещения предлагаме атрактивни отстъпки .

 

Нашите цени – до 3 нощувки

Самостоятелна стая 20,00 лв. Нощувка
Стая за двама 30,00 лв. Нощувка
Мезонет 50,00 лв. Нощувка

Допълнително легло
/ за деца от 3 до 14 год./

10,00 лв.Нощувка

При престой над 3 нощувки

Самостоятелна стая

15,00 лв. Нощувка

Стая за двама 25,00 лв. Нощувка
Мезонет 45,00 лв. Нощувка

Допълнително легло
/ за деца от 3 до 14 год./

8,00 лв.Нощувка

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Здравец - Белица

Комплекс Здравец - Белица

0888 437 641 / 0888 388 336

N/A
Хотели

Белица

Комплекс Здравец