Комплекс Изгрева ( Visit Website )

Комплекс Изгрева

Мястото, където грубата планинска красота среща нежността на минералната вода. Това е село Баня...

Презентация

Комплекс Изгрева

Хотелски комплекс ИЗГРЕВА се намира в с. Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на Разложката котловина, заключена между трите големи български планини – Пирин, Рила и Родопите. Отстои на 5 км от Банско – най-модерния ски курорт на Балканския полуостров, на 6 км от Разлог, на 160 км от Столицата на България и летище София.

 

Комплексът предоставя всички удобства за почивка и релакс. Това е мястото за вас и вашето семейство или вашите приятели за почивка сред тишина, спокойствие и чист планински въздух съчетано с действието на минералната вода. Хотелският комплекс е снабден с двойни стаи, апартаменти, единични стаи и студио. Също така разполага с голям плувен басейн и малък детски басейн, две мира (6-8 души) и сауна.

 

Всяка от стаите е снабдена със собствен санитарен възел, телевизор с 50 канала, хладилник и Wi-Fi интернет.

 

Ресторантът разполага с 80 места. Просторната лятна градина е една малка приказка с минерален басейн, шезлонги, чадъри, миро, прекрасно оформени цветни алеи и зеленина, детски кът и шатри, под които на сянка спокойно може да се хапва и пийва нещо. Хотелът разполага с открит минерален басейн с обособен детски басейн и миро, които се ползват целогодишно, а през топлите дни работи открития бар към басейна, даряващ още една доза емоция.

 

С цел пълноценно уплътняване на времето прекарано в ХОТЕЛ ИЗГРЕВА на разположение на гостите са: - хокей на маса - ATV - детски кът на открито. Хотелът разполага със собствен транспорт - микробус, което дава възможност за транспортиране на гостите до първа станция на ски лифта в гр. Банско, както и за организиране на екскурзии до природни, културни и исторически забележителности в региона – Банско, Белица/ резерват Четири лапи/, Добърско,Ковачевица, Слащен.

 

 

 

Минералната вода може да се използва за балнеолечение и профилактика на хронично - възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми - счупвания на кости, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, ишиас, ломбаго, дископатия, гръбначни възпаления, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести - акне, псориазис, трипер, сифилис, възпаления на дихателните пътища, неврози, както и хронични натравяния с някои тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.)

 

Цени

Сезон Единична BB Двойна BB за 2ма Апартамент BB за 2ма Студио BB за 2ма
Цялата година 30лв. 50лв. 80лв. 60лв.

 

  • Цените са с включено ДДС на вечер, и подлежат на промяна!
  • Допълнително легло за дете от 6 до 12 г. се доплаща 10 лв. на вечер BB.
  • Допълнително легло за възрастен се доплаща 18 лв. на вечер BB.
  • BB - Нощувка + Закуска.

 

Вид оферта: Вид стая: Брои нощувки: Цена: Описание:
1 3-дневен пакет Двойна за двама 3 140 лв. Три нощувки със закуски и спа
2 3-дневен пакет Апартамент за двама 3 220 лв. Три нощувки със закуски и спа
3 3-дневен пакет Студио за двама 3 170 лв. Три нощувки със закуски и спа
4 5-дневен пакет Двойна за двама 5 230 лв. Пет нощувки със закуски и спа
5 5-дневен пакет Апартамент за двама 5 350 лв. Пет нощувки със закуски и спа
6 5-дневен пакет Студио за двама 5 300 лв. Пет нощувки със закуски и спа
7 7-дневен пакет Двойна за двама 7 300 лв. 7 нощувки със закуски и спа
8 7-дневен пакет Апартамент за двама 7 460 лв. 7 нощувки със закуски и спа
9 7-дневен пакет Студио за двама 7 400 лв. 7 нощувки със закуски и спа

 

  • Цените са с включено ДДС на вечер, и подлежат на промяна

 

с. Баня

Село Баня или както още е известно като Гулийна Баня се намира в планински район на 801 м н.в., в центъра на Разложката котловина между три красиви планини - Пирин, Рила и Родопи (Югозападна България). Отстои на 5 километра от Банско и Разлог, на 25 км от Якоруда и Симитли, на 50 км от Благоевград и Гоце Делчев, 150 км от София и Пловдив. От тук минава известната атрактивна теснолинейна ЖП линия Септември - Добринище, която е построена през 30-те години на 20 век. Село Баня е разположено на стратегически кръстопът през който минава главен път Пловдив - Банско - Драма/Гърция и Пловдив - Разлог - Симитли - Петрич.

 

Именно наличието в изобилие на топли минерални извори и на старите Римска баня и Турска баня подсказва характера на село Баня като СПА център на региона Банско - Разлог и препочитана дестинация за почивка на село. Нарастващото присъствие на СПА хотели Баня показва, че традицията на Баня като курортно селище и балнеоложки център се затвърждава и интересът към минералните извори постоянно расте.

 

Минералната вода може да се използва за балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, както и за стари травми - счупвания на кости, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, ишиас, ломбаго, дископатия, гръбначни възпаления, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести - акне, псориазис, трипер, сифилис, възпаления на дихателните пътища, неврози, както и хронични натравяния с някои тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.)

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Изгрева - с. Баня

Комплекс Изгрева - с. Баня

0889 544 345

Хотели

с. Баня, ул. Първа 1

Комплекс Изгрева