Кораб Есмералда ( Visit Website )

Кораб Есмералда

Пиратски кораб Есмералда, гр. Черноморец, може да е мястото за Вашето романтично пътуване, тържество или парти с приятели. Красивата гледка, белите платна на кораба, шоу програмите, реквизита с пиратски дрехи и уникалната обстановка гарантират изживяване, което се помни за цял живот...

Презентация

Кораб Есмералда

Приключение на пиратски кораб Есмералда

 

Идва лято, Време е за отпуска, море, слънчеви емоции. Ще търсиш нови забавления, диви преживявания и щури тръпки, за да събереш цял куп вълнуващи спомени за есента и зимата.

 

Как да го постигнеш ?

 

На борда наатрактивния кораб Есмералда ще откриеш идеалното лятно развлечение. Разчупи рутината на почивката краи морето и подари на себе си и на цялата компания незабравимо прекарване, за което ще си спомняте със смях и радост дълги месеци.

 

Корабът Есмералда тръгва от пристанище гр. Черноморец. Разходките се осъществяват при оформяне на група и хубаво време. За да се включиш се обади и направи предварителна резервация, останалото остави на насм изпитаните морски вълци.

 

Пиратски кораб Есмералда, гр. Черноморец, може да е мястото за Вашето романтично пътуване, тържество или парти с приятели. Красивата гледка, белите платна на кораба, шоу програмите, реквизита с пиратски дрехи и уникалната обстановка гарантират изживяване, което се помни за цял живот! Не пропускайте да изживеете своето пътешествие сред вълните на Черно Море

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Кораб Есмералда - Черноморец

Кораб Есмералда - Черноморец

0898 61 87 72 / 0896 80 48 49

N/A
Транспорт

Черноморец

Кораб Есмералда