Студио Христина ( Visit Website )

Студио Христина

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост...

Презентация

Студио Христина

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, зада помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се преврьща в козметична марка през 1991г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти.  Борбена  и чувствена натура, Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си: да превърне - тайните на биосъставките в полза на всички.

 

ФИЛОСОФИЯ

Основна философия на фирмената политика е непрекъснатото търсене на нови, ефикасни и конкурентноспособни формули, при създаването на натурални продукти. Екип от специалисти, следи световните тенденци в козметичната индустрия, и актуализира нашите продукти, с гаранция за висок стандарт. Цел за фирмата е цялостна грижа за красотата и удоволетворението на нашите клиенти. Затова създаваме богат избор за всяка потребност и каприз.

 

КЛИЕНТИ

Днес клиенти на Христина ca аптеки, СПА центрове, както и фирми за които се изработва козметика на PRIVATE LABEL начала /ишлеме/. Козметика Христина се предлага както на българският така и на външният пазар.

 

Производство

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

 

Производствената база и цеховете на основните производства на Христина се намират в природно чист район, в сърцето на Рила.

За всяка рецептура се създава специална формула, включваща прецизно подбрани активни съставки, които са доставени от световни фирми - доставчици на суровини за козметичната индустрия, като пълноценно се използва и богатството на уникалната българска природа с нейните екологично чисти билки и ароматни масла.

Христина разполага с неограничен капацитет за производство и богат асортимент от козметика за лице, тяло, коса, декоративна козметика.

 

 

ИЗРАБОТКА НА ПРОДУКТИ ПОД ВАША МАРКА

• Mоже да Ви предложим производство и разработка  на козметични продукти под ваша марка. Вярваме и считаме, че всички вие, сте наши партньори и си стремим да създадем уникална козметика, която да удоволетвори желанията и изискванията на вас и вашите клиенти.

• За повече информация оставаме на ваше разположение: +359 895 516 349

 

Студио Христина - Магазини

град СТАРА ЗАГОРА

Представителен магазин козметика ХРИСТИНА - LAVENDER

ул.Гладстон 32

GSM 0988 902 937

Работно време от понеделник до петък от 10.00 до 19.00
Работно време събота от 10.00 до 16.00


град КЪРДЖАЛИ
Представителен щанд в Дрогерия 99

ул.Г. Кондулов 2

GSM 0887 56 49 57

Работно време от понеделник до петък от 9.30 до 18.30
Работно време събота от 10.00 до 14.00

 

град СОФИЯ 

Фирмен магазин & салон за красота

бул.Витоша 118 eт.1

Teл. 02 852 97 44 / 02 951 51 64

GSM 0895 516 349

Работно време от понеделник до петък от 9.00 до 18.00
Работно време събота от 10.00 до 14.00


град СОФИЯ
Представителен магазин козметика ХРИСТИНА

Ул.Бенковски 27 /пресечката Г.С. Раковски – Екзарх Йосиф / до пожарната /

GSM 0893 576 763
Работно време от понеделник до петък от 10.00 до 19.00
Работно време събота от 10.00 до 14.00


град СОФИЯ
Представителен магазин козметика ХРИСТИНА

Ул.Хан Аспарух 18

GSM 0893 576 763
Работно време от понеделник до петък от 10.00 до 19.00
Работно време събота от 10.00 до 14.00

 

град СОФИ                     

Представителен магазин козметика ХРИСТИНА

бул.Скобелев 2 /до НДК/

GSM 0888 589 690                                                                                                  

Работно време от понеделник до събота от 10.00 до 19.00

 

град СОФИЯ

Представителен магазин козметика ХРИСТИН от февруари 2014

Скай Сити Мол,

 ул.Коста Лулчев 52

/ срещу хипер маркет Фантастико /                                                                                                        

Работно време от понеделник до неделя от 10.00 до 21.00

 

град ВАРНА                     

Представителен магазин козметика ХРИСТИНА - СЕКАНА

ул. Ген. Столипин 26

GSM 0885 405 620

Работно време от понеделник до петък от 11.00 до 19.00

 

Серия КЛАСИК 

Изцяло създадена на базата на пчелни и билкови съставки, това е първата разроботена серия на фирма Христина. Тя включва специално разработени продукти  по стариннибългарски рецепти. Билки от екологично чисти райони,микс от липа,невен, лайка, конкрети от роза, здравец и др.са използвани в нашите продукти. Умело съчетани те са оптимална грижа  за здрава кожа и за всеки. 

 

Серия ОРИЕНТ 

Перфектността е нещо много относително, но все пак ние се стараем да изглеждаме  перфектни. Вече можете да подарите на кожата си все по-ефикасна и все по-добра грижа, богата на ценни естествени активни съставки .Серията Ориент на козметика Христина предлага ефективност, деликатност и удоволствие, съчетани в превъзходни текстури със златни частици, перлен прах, охлюв, хайвер... 

 

Серия ПЕРЛА 

Христина Ви предлага нова подобрена и богата селекция от продукти за лице и тяло, Наречена е Перл ена серия защото продуктите са като бижу-Дискретни  Предпочитани и Ценни . С пециалн и  формул и , включващ и  прецизно  подбрани  активни  съставки са в услуга на вашето лице и тяло. 

 

Серия РЪЧНО ПРИГОТВЕНИ ПРОДУКТИ 

Лимитирани серии - кремове за лице, които не можете да намерите никъде другаде. Ръчно приготвени на базата на масла, екстракти и редки билки. 

 

Серия ПРОФЕСИОНАЛНА 

К озметичн и решения за професионалисти.  Всички продукти съдържат етерични масла, подбрани както за удоволствие на сетивата, така и заради техният дермо-козметичен ефект. Гладкото усещане, лесното нанасяне и попиване придават невероятна мекота и удоволствие. 


Серия АФРОДИЗИАК 4U2 

За всеки които обича себе си и любимия човек до себе си. Серия разработена с ефирни масла от амбер, сантал, ванилия, мускус, канела и други афродизиак нотки, които ще обгърнат сетивата ви и ще ви накарат да се чувствате специални. 

 

Серия ПРОФЕСИОНАЛНА 4U2 

Нови формули разработени специално за френския пазар, които вече ги предлагаме и у нас. Комбинации от бадемово масло и миксове от етерични аромати, които ще превърнат работата на специалиста в удоволствие както за самия него така и за клиента. 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Студио Христина - София

Студио Христина - София

0895 516 346 / 0895 516 349

София, бул.Витоша 118 (срещу НДК)

Работно време

  • от понеделник до петък от 09.30 до 18.00