Krasi Stones ( Visit Website )

Krasi Stones

Фирма Krasi Stones е основана през 2013г. с основен предмет на дейност - добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс...

Презентация

Krasi Stones

Фирма Krasi Stonesе основана през 2013г. с основен предмет на дейност - добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс. Това е често срещан и широко разпространен вид скала, отнасяща се към метаморфните скали. Гнайсът е съставен от фелдшпат, гранити, андалузит, кварц и слюда.

 

Гнайсът е метаморфна скала, отличаваща се с голяма здравина, грапава нехлъзгаща се повърхност и издръжливост при температурни промени. Тези Физико-механични качества на гнайса гарантират стабилни, дълготрайни и естетични резултати в строителството, облицоването, полагането на настилки и декорирането на екстериорни и интериорни пространства( паркови алеи, водни площи, външни чешми, камини, цокъл, зидария и др.) Предлага се както в естествен вид – неоформен, така и след обработка - оформен.


Наличието на доста цветове се определя от минералният състав на камъка: бяло, сиво, жълто, зелено, кафяво, металик и др.


Уникалният цвят и богатите нюанси на този естествен камък, го правят един от най-практичните и предпочитани скално-облицовъчни материали в екстериорния и интериорния дизайн.

 

Идеален е за външни настилки, стенни облицовки и декоративни цели. Облицовките и настилките от гнайс придават естествен и приказно красив завършек на всеки проект.

 

Продукти

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Krasi Stones - Благоевград

Krasi Stones - Благоевград

0886 896 866 / 0896 903 717

Гранити

Обл. Благоевград, с. Крибул

Krasi Stones