КРАТОН ЕООД ( Visit Website )

КРАТОН ЕООД

Фирмата КРАТОН ЕООД е основана през 2007г. с основна дейност услуги със строителна механизация, изкопна и товаро-транспортна дейност в района на гр. Видин. От основаването до сега непрекъснато разширява материално техническата си база, автопарка и предлаганите услуги...

Презентация

КРАТОН ЕООД

Фирмата КРАТОН ЕООД е основана през 2007г. с основна дейност услуги със строителна механизация, изкопна и товаро-транспортна дейност в района на гр. Видин. От основаването до сега непрекъснато разширява материално техническата си база, автопарка и предлаганите услуги.

 

Политиката на фирмата има за цел спечелването на доверието, удовлетворението и очакванията на клиенти, сътрудници и персонал, като стрикно спазваме законовите и нармативни изисквания касаещи качество, околна среда, здраве и безопасност при работа налагани от Европейската общност.

 

Автопарка се отличава с висока производителност и надеждност, притежаващи всички параметри, който задоволяват съвременните изисквания в строителството, както и с квалифициран професионален екип с дългосрочен стаж в България и чужбина, което позволява да се изпълняват в срок и с отлично качество всички проекти, задоволявайки всички изисквания на клиента.

 

Строителна механизация и услуги

     
 

Услуги с Камиони Гондоли

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


КРАТОН ЕООД - Видин

КРАТОН ЕООД - Видин

0897 674 408 / 0886 663 880

0897 633 421

Строителни фирми

Видин, ул.19 Февруари 2

kraton@abv.bg

КРАТОН ЕООД