Крепежни елементи, крепежи цени, крепежни изделия

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличава популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък на фирмите

Реал Груп ООД

 

Русе 0876 173 473 / 0878 277 723

 

Реал груп ООД се намира в град Русе. Ние сме фирма, която е специализирана в производството на различни продукти от полиестер, стомана, текстил, метал и други.

 

още инфо

Ескада трейд ЕООД

 

Варна, ул. Отец Паисий 26

052 610 512 / 0896 662 039


Ескада трейд ЕООД е регистрирана през 2006 год. с цел създаване на представителство за Североизточния регион /Варна, Шумен, Добрич/ и Бургас, на един от водещите производители на крепежни изделия в България – ВИДИРА - София.

 

още инфо

Сапунджиев и Син ООД

 

Добрич ,бул. "Трети Март" 51 А

0888/457 358; 0888/340 637


"Сапунджиев и син" ООД е основана пред 2007г. като наследник на ЕТ "Комерс 52" - фирма с повече от 10 годишен опит в дистрибуцията на крепежни елементи и електроинструменти.

още инфо

Азор ЕООД

 

Пловдив, ул. Брезовско шосе 125 032/ 967 428, 02/ 936 09 50

Производство и търговия с тапети и всичко за обзавеждане на дома. Фирма Азор ООД е с дълготрайни традиции в областта на търговията със строителни материали и обзавеждане за дома.

 

още инфо

СД Икар Беджев и сие

 

София 1510 02 946 4212; 0899 850 706

Фирма Икар Беджев и сие е създадена през 1989 г.От 1998 г. работим в услуга на пивоварната промишленост в България.От 2011 г. започваме нашата дейност в услуга на домашното пивоварене.

 

още инфо

Бестимекс ООД

 

София, ул. Проф. Иван Георгов 1А 02/926 58 58
office@bestimex.net www.bestimex.net

Разнообразието от стилове и оригиналният подход към всеки детайл от интериора са в пряка зависимост от използваните материали. Предлаганите от нас интериорни декоративни покрития със специален ефект, придават неповторима артистична атмосфера. Нанасят се върху предварително боядисани стени и са изградени изцяло от екологично чисти и безвредни компоненти. Всички ефекти са произведени от Tambour Chemicals, който е световно утвърден производител.


още инфо

Аргира ООД

 

 

Фирма "Аргира" ООД е създадена през 2001г. в град Стара Загора , сърцето на България.Основната дейност на фирмата е внос и търговия с крепежни елементи. Фирмата разполага с богата гама крепежни елементи на склад, както и възможност за доставка на място. За нестандартен крепеж съществува възможност за доставка по каталог.

още инфо

Димко Стар - ЕООД

 

  • Адрес: гр.Костенец ул.Пчелинска № 1 /срещу входа на Книжна фабрика/
  • Телефон: 0899 16 16 46
  • dimcostar@gmail.com

 

Имам удоволствието да представя на Вашето внима- ние “ДИМКО СТАР” ЕООД - фабрика за производство на метало-пресови изделия. Тя съществува от 15 годи- ни. Наложила се е на националния пазар като лидер в бранша. В настоящия момент притежава приблизи- телно 80% пазарен дял. Има изградени дългосрочни взаимоотношения с международни компании, както и редица възлови търговски фирми из цялата страна.

 

още инфо

Андреев ЕООД - Крепежни елементи

 

 

Фирма "Андреев" ЕООД е основана през 2005г. с основна дейност търговия със строителни материали и крепежни елементи. Първоначално фирмата стартира с магазин в центъра на град Добрич с около 2000 артикула. Към момента магазина предлага около 12000 артикула. Още...


ЧАРЛТОН ООД

 

  • Адрес: гр.Пловдив 4003, бул.Марица № 27
  • Телефон: 0899/ 146 115

 

Чарлтон произвежда висококачествени заварени мрежи и оградни панели Производство на електро заварена мрежа на различни отвори и размери - оградни панели с полимерно покритие предаващ красив дизайн и устойчивост на метерологични условия, крепежни елементи за лесна сглобка.

 

още инфо

 

Вени ЕООД

 

  • Адрес: гр. Перник, ул. "Благой Гебрев" 66 / 15 Б
  • Телефон: 0886/ 520 450

 

Основната дейност на фирмата е производство, доставка и монтаж на преградни алуминиеви и иноксови парапети на стълбища и тераси за хотели, административни сгради, частни домове, офиси, както и търговия с алуминиеви лайсни и профили за различни интериорни решения. Нашата цел е производството, доставката и монтажа на крайния продукт до клиента.Нашата мисия е да удовлетворим индивидуалните нужди на всеки клиент чрез професионална консултация и съобразени с неговите изисквания за технически характеристики, архитектурни решения и изпълнение.

 

още инфо


Тива 06

 

  • Адрес: София, бул. Петър Панайотов склад 2 и 3
  • Телефон: 0878 23 60 77; 0878 23 60 72

 

Тива 06 ЕООД е търговска фирма основана през 2004 год. Основната дейност на фирмата е внос на авто и битови газови уреди, дребна и едра железария, слънчеви колектори и чугунени изделия. Извършваме разнос и доставки в цяла България за едрови клиенти и партньори. Предлагаме специални ценови предложения и безплатна доставка.В последствие при работата с нашите партньори и клиенти добавихме и стоки за бита, градинско оборудване, ВиК и електро материали, крепежни елементи и др.

 

Връзки

Най-популярни търсения

Категории

Абразивни материали

Абразиви, абразивни дискове, абразивни инструменти

Инструменти

Алуминиеви изделия, метални изделия,

Изделия от метал

Изделия от метал, метални изделия, мебели от метал

Крепежни елементи

Крепежни елементи, крепежни елементи цени.

Ковано желязо

Ковано желязо, цени, парапети от ковано желязо.

Леене на чугун

Леене на чугун и метали, заваряване на чугун.

Метални изделия

Изделия от метал, метални парапети, метални стелажи.

Металообработка

Металообработка, металообработване, технологии.

Метални конструкции

Конструкции от метал, метални конструкции цени.

Неръждаеми стомани

Стомани неръждаеми, неръждаеми тръби.

Огради и мрежи

Оградни мрежи, заварени мрежи, огради метални, огради.

Профили и тръби

Тръби и профили, полиетиленови тръби, водопроводни тръби,

Сейфове и каси

Метални каси, каси, метални сейфове, вносители на сейфове.

Сплави

Сплави на метали и неметали

Стомана

Арматурна стомана, въглеродна стомана, чугун и стомана.

Цветни метали

Цветни метали, цени, изкупуване на цветни метали.

Черни метали

Черни метали, цени, склад метали, борси метали.

Връзки