Крис Л ООД ( Visit Website )

Крис Л ООД

При производството на нашите продукти ние използваме висококачествени български и вносни суровини, които подлежат на постоянен контрол, без да се добавят консерванти...

Презентация

Крис Л ООД

Фирма Крис Л ООД е създадена през 1994г. в град Перник от г-н Валери Миладинов.

 

Продукцията на фирмата е добре позната на нашия пазар.

 

От 2001 г. ядки КРИС са в нова сграда с внедрена система НАССР .

 

При производството на нашите продукти ние използваме висококачествени български и вносни суровини, които подлежат на постоянен контрол, без да се добавят консерванти. Това осигурява превъзходен вкус, а продуктите са изключително полезни за организма. Предлагат се в разнообразни опаковки и разфасовки.

 

Ние от Крис Л ООД се стремим към непрекъснато усъвършенстване и въвеждане на нови технологии, с цел подобряване на качеството и максималното задоволяване на нуждите на нашите клиенти.

 

Пуснахме и нова линия за производство царевични пръчици с търговска марка ОК с четри страхотни вкуса: пица, бекон, сирене и масло. Фирмата разработи нова технология за диетичен царевичен снакс с името Зърнени пръчици, който е 100 % царевичен, с минимално съдържание на мазнини и сол и не съдържа оцветители .

 

 

Чрез регионалните си представители фирмата поддържа постоянна връзка със своите клиенти и партнъори, като им осигурява редовни доставки и професионално внимание.

 

Вярваме, че ще харесате нашите продукти!

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Крис Л ООД - Перник

Крис Л ООД - Перник

0889 512 933

Ядки

Перник, ул. Република 20

Крис Л ООД