Куртаков Трейд ООД   ( Visit Website )

Куртаков Трейд ООД

Ние сме фирма от град Панагюрище, специализирана в продажба и сервиз на фискални устройства в Панагюрище и региона. Също така осъществяваме абонаментна поддръжка на същите и продажба на консумативи. Занимаваме се с продажба и поддръжка на нови и употребявани компютри. Дилъри сме на Микроинвест ООД - складов и счетоводен софтуер.

Презентация

Куртаков Трейд ООД

Ние сме фирма от град Панагюрище специализирана в продажба и сервиз на фискални устройства в Панагюрище и региона. Също така осъществяваме абонаментна поддръжка на същите и продажба на консумативи. Занимаваме се с продажба и поддръжка на нови и употребявани компютри. Дилъри сме на Микроинвест ООД - складов и счетоводен софтуер. Осъществяваме търговия на дребно на аудио-видео кабели батерии CD, DVD и много други. Зареждаме тонер касети за лазерни принтери. Продаваме и поддържаме касови апарати и фискални принтери в Панагюрище и региона. Предлагаме договор за поддръжка при изгодни условия. На склад имаме качествени консумативи на разумна цена за всички устройства, които разпространяваме.

 

При нас можете да намерите продуктите на:

 

  • EЛТРЕЙД ООД
  • ДАТЕКС ООД
  • ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ ООД 

Контакти

Адрес: гр. Панагюрище 4500, ул. "Иван Комитата" 50

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Куртаков Трейд ООД
Куртаков Трейд ООД
0887 63 51 63, 0899 11 92 40
Касови апарати
Панагюрище, ул. "Иван Комитата" 50

Куртаков Трейд ООД

Занимаваме се с продажба и поддръжка на нови и употребявани компютри. Даваме консултации при избор и конфигурация на компютърни системиДилъри сме на продуктите на "Микроинвест ООД". Осъществяваме продажба и подръжка на складовия и счетоводения им софтуер. Осъществяваме търговия на дребно аудио-видео кабели батерии CD, DVD и много  други. Зареждаме тонер касети за лазерни принтери.