Къща за гости ДЕВА  ( Visit Website )

Къща за гости ДЕВА

къщата за гости разполага със седем апартамента, от които 4 малки апартамента и 3 големи. Малките апартаменти се състоят от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня и тоалетна и тераса. В дневната има холова гарнитура като дивана е разтегателен, а в спалнята има спалня, не отделни легла, така че могат да спят максимум 4 човека.

Презентация

Къща за гости ДЕВА

Къща за гости ДЕВА се намира в новия жилищен комплекс на Несебър разположен между с.Равда и Несебър. Сградата се намира на около 15м. от гравния път Равда - Несебър, където е и автобусната сперка, в южната част на комплекса, на около 200м от плажа. Къщата за гости разполага със седем апартамента, от които 4 малки апартамента и 3 големи.

 

Малките апартаменти се състоят от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня и тоалетна и тераса. В дневната има холова гарнитура като дивана е разтегателен, а в спалнята има спалня, не отделни легла, така че могат да спят максимум 4 човека.

 

В големите апартаменти има дневна с кухненски бокс, две спални , баня с тоалетна и тераса. В дневната диваните са ъглови, също се разтягат, но не са много удобни за двама души, в едната спалня има две отделни легла, а в другата спалня има спалня, в тях е желателно да не спят повече от 5 човека.

 

Във всички апартаменти има напълно оборудвани кухни с хладилник, вградени котлони и фурни, както и климатици. Навсякъде има възможност за допълнителни легла, но не са много желателни. на пълвия етаж, има голямо фоайе. В близост до сградата има няколко магазина за хранителни стоки.

 

Къщата се намира на около 3 км. от старата част на Несебър и на около километър от централната част на новата част на Несебър и на около 5 км. от центъра на к.к."Слънчев бряг". Апартаментите се почистват всекидневно. района е много тих и подходящ за почивка на семейства с деца.

 

Апартамент 5

Апартамент 7

Апартамент 8

Апартамент 9

Апартамент 10

Апартамент 11

Апартамент 12

Апартамент 13

Апартамент 14

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости ДЕВА - Несебър

Къща за гости ДЕВА - Несебър

0888 562 178

N/A

Несебър, ж.к.Черно море 3 №25 Б