Луксозни къщи Елин Връх ( Visit Website )

Луксозни къщи Елин Връх

Почивка в луксозна къща Елин Връх, Велинград на страхотна цена от Planet Travel Center. Луксозни, напълно обзаведени къщи за гости, със страхотна гледка, с фитнес, джакузи и всички екстри...

Презентация

Луксозни къщи Елин Връх

Почивка в луксозна къща Елин Връх, Велинград на страхотна цена от Planet Travel Center. Луксозни, напълно обзаведени къщи за гости, със страхотна гледка, с фитнес, джакузи и всички екстри.

 

Всяка от къщите разполага със самостоятелен вход, гараж, две двойни стаи и едно студио (общо 3 спалн), 2 бани, трапезария с изцяло оборудван кухненски кът, просторен хол с камина и мека мебел, стая за релакс и фитнес зала с уреди. Всички помещения са с тераси с прекрасен изглед към Родопите - Елин връх.


Комплекса от къщи е построен края на 2012 г. в обособено самостоятелно, озеленено дворно място с беседка с барбекю оборудвана с дървени маси и пейки и кът с външно джакузи.


Къщите се намират в тиха и зелена местост в полите на планината в кв. Каменица на СПА Столицата на Балканите гр. Велинград, на 800 м. от минерален басейн. Това им разположение дава възможност за здравословни и приятни разходки сред природата, спорт, релакс и туризъм.

 

Варианти:

  • 1 нощувка в луксозна вила Елин Връх - 99 лв за цялата вила. По 16,50 лв на човек (при заетост 6 човека);
  • 3 нощувка в луксозна вила Елин Връх - 285 лв за цялата вила. По 47,50 лв на човек (при заетост 6 човека);
  • 5 нощувка в луксозна вила Елин Връх - 469 лв за цялата вила. По 78 лв на човек (при заетост 6 човека);
  • Максимален капацитет на всяка една от вилите - до 8 човека (3 спални помещения и хол с разтегаем диван).
  • Всички клиенти на вили Елин Връх получават отстъпка в ресторант Милениум (на 1 км. от вилите) и могат да използват безплатно басейна на хотел Аура (на 1 км. от вилите).

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Луксозни къщи Елин Връх - Велинград

Луксозни къщи Елин Връх - Велинград

0876 720 723 / 0888 621 121

N/A
Къщи за гости

Велинград, ул. Кладова 16

bobi_io@abv.bg

Луксозни къщи Елин Връх