Семеен хотел Недялкови ( Visit Website )

Семеен хотел Недялкови

Търсите ли мястото, където да избягате от шума и градската суматоха, то тук значи сте попаднали на точното място. Семеен хотел Недялкови - Созопол, е изцяло на Ваше разположение. Намираме се само на 50 м. от плаж Хармани, където пък от своя страна, може да се отдадете на прекрасна плажна ивица...

Презентация

Семеен хотел Недялкови

Търсите ли мястото, където да избягате от шума и градската суматоха, то тук значи сте попаднали на точното място. Семеен хотел Недялкови - Созопол, е изцяло на Ваше разположение. Намираме се само на 50 м. от плаж Хармани, където пък от своя страна, може да се отдадете на прекрасна плажна ивица, окъпана от ресторанти и дискотеки.

За Вашата емоционална почивка, семеен хотел Недялкови разполага с 10 двойни стаи, като всяка една от тях е свързана със свой собствен санитарен възел. За да се насладите изцяло на Вашата почивка, избягвайки парещото слънце вън, на Ваше разположение е осигурен климатик. Развлеченията Ви са гарантирани и от наличието на телевизор, кабелна телевизия, хладилник.

Семеен хотел Недялкови е решен в традиционно и чисто модернистично обзавеждане, което да бъде максимално удобно за нашите гости, които ще чакаме отново и отново всяко следващо лято, защото нашата цел е именно тази.

Когато решите да се отдадете на една незабравима гледка с любимия човек, ние отново ще се постараем това да се случи максимално удобно, пригаждайки удобни тераси с изглед към морето и нощния живот на Созопол. Доближете се и до историята на това единствено по рода си кътче, от територията на България, окъпано в история от най-ранни времена.

Ако сте решили да прекарате със своето семейство или любим човек, своето незабравимо лято в Созопол, то семеен хотел Недялкови е изцяло на Ваше разположение. Очакваме Ви!

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Семеен хотел Недялкови - Созопол

Семеен хотел Недялкови - Созопол

0899 976 495

N/A

Созопол, ул.Ропотамо 9

Условия

  • 10 двойни стаи
  • климатик
  • телевизор
  • кабелна телевизия
  • хладилник
  • тераса
  • Wi-Fi