Къща за гости Пчелин ( Visit Website )

Къща за гости Пчелин

Къщата е изградена по класически начин от камък, дърво и глина. Състои се от дневна, трапезария, кухня, две спални, стая за игри и баня. Вилата разполага с място за почивка край басейн кои работи целогодишно. В двора има басейн с минерална вода - температура 38 °C...

Презентация

Къща за гости Пчелин

Къщата е изградена по класически начин от камък, дърво и глина.Състои се от дневна, трапезария, кухня, две спални, стая за игри и баня.

 

Кухнята разполага с миялна машина, хладилник, микровълнова печка, фризер. В хола има CD радио и кабелна TV. Вилата е изключително подходяща за почивка с деца има обезопасена детска площадка за уюта не само на възрастните, а и на най-малките ни гости. За да осигурим приятна и пълноценна почивка, в банята има подово отопление с реотан за регулиране на температурата. Къщата разполага с барбекю и паркинг.

 

Къщата има изба за вино, уютна камина, подово отопление и външно огнище, подходящо за скара.

 

Капацитетът на къщата е 6-8 човека.Вилата работи целогодишно и предлага възможност за наемане  на цялата база. Тя е удобен изходен пункт за СПА и балнеолечение в Пчелинските минерални бани или баните на Костенец и Момин проход, за ски на Боровец през зимата, за пешеходни преходи в Рила и Средна гора, както и за посещение на множество забележителности в близост: пещери, водопади, църковни храмове и др.

 

Летен Туризъм

Село Пчелин предлага не само мек климат, чист въздух, минерална вода, но и чудесна гледка към планинската верига на Рила долината на р.Марица и р. Очуша и полетата към тях, символ на дествената природа.

 

Меките линии на планината и хълмистата част на полето предлагат отлични пътеки за разходка и преходи с различна трудност. Биологичното разнообразие на растителни и животински видове допринася за научно – опознавателен характер на разходките.

 

Много реконструирани стари къщи и вили в горния край на селото, от където гледката към Рила е най-очарователна, предлагат уютни квартири и вили за отдих.
Добрите условия за спане се съчетават с басейни и градини, които допринасят за пълноценна и здравословна почивка.

 

Вилната зона на с.Пчелин е любимо място на ценителите на балнеоложкия туризъм.

Минерална вода

Находището на минерална вода в курорта е част от една обща хидрогеоложка структора с название Долнобански термоводоносен басейн, където попадат изворите на Костенец, Пчелин Бани, Долна Баня и Момин Проход.
В тях минералната вода е със сходни качества, но пчелинската раданова вода е с най-висока температура в Европа -73 градуса по Целзий.

Забележителности

Зимен туризъм

От Пчелин се открива невероятна гледка към Рила и планинския курорт Боровец – най-големият планински ски – курорт в България! Намира се само на 20 км до с.Пчелин. До там се стига по добре поддържан път от регионалната пътна мрежа.

 

Боровец е разположен на 1300 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на връх Мусала.

 

Поразяващи зимни пейзажи, слънце и разбира се разнообразие от ски писти – 24 на брой с обща дължина 58 км. Пистите са с различна трудност и натовареност като са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали и майстори.

 

Боровец е предизвикателство и любимо място за сноубордистите, на които предлага различни по сложност и натовареност терени. Бъдете готови за зимни емоции и една незабравима ваканция сред полите на две от най-красивите Български планини!

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости Пчелин - с.Пчелин

Къща за гости Пчелин - с.Пчелин

0878 615 839

N/A
Къщи за гости

село Пчелин, община Костенец

село Пчелин