Къща за гости При Майстора ( Visit Website )

Равда квартири Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора
Къща за гости При Майстора

Къща за гости При Майстора - Равда ще ви очарова с комфорта и спокойствието на семейния хотел и ще остави у вас доволството от една наистина приятна почивка с безупречно обслужване и топло отношение на персонала...


Презентация

Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора

Къща за гости При Майстора

Къща за гости При Майстора

Къща за гости При МайстораКъща за гости При Майстора - Равда ще ви очарова с комфорта и спокойствието на семейния хотел и ще остави у вас доволството от една наистина приятна почивка с безупречно обслужване и топло отношение на персонала. Къщата за гости При Майстора се намира в тихото крайморско селище Равда, разположена е на 50 метра от централния плаж.

 

Изберете акцента на своята почивка: за любителите на финния пясък и последните лъчи до залез слънце е плажът на Равда - на 50м от къщата.

 

Гостите на къщата могат да се насладят на домашно приготвената храна в механата, която е на разположение само за гостите на хотела.

 

За гостите желаещи да почиват в Несебър, могат да го направят в апартаментите ,които се намират близо до южния плаж на Несебър и до центъра на новата част на града.

 

Къща за гости При Майстора

За Равда

Равда е уютно крайморско селище което се намира на 30 километра от Бургас, 3 км от Несебър и на 5 км южно от Слънчев бряг, Св. Влас и Елените.Все още Равда е местенце за истинска почивка и отмора, заобиколено от пасторални гледки със селскостопански земи и лозя. Плажът Равда разполага с няколко обширни, красиви и чисти залива, стигащи до съседния Несебър. Селището предлага различни спортни развлечения и плажове с фин пясък, спасители, плажни чадъри и шезлонги.

 

Къща за гости При МайстораПрез лятото тук има спортни училища по ветроходство, водни ски, уиндсърфинг, гребане и плуване. Екологично чистия плаж и чистото селище с прекрасен въздух са важни условия за спокоен семеен отдих. Частен залив с прекрасен изглед, кристално море с чудесен въздух, близо до градския живот и все още тихо място, разположено близо до Слънчев бряг – това е бързоразвиващия се морски курорт Равда. Транспортът от и към Равда е изключително удобен - има автобуси на всеки 30 минути до Бургас и на 20 до Несебър. Така ще имате възможността да обикаляте забележителности и атракциони навсякъде в областта, а преживяването ще остане незабравимо. Можете да си уредите и превос с лодка до някой от близките градове, само говорете с някой от местните лодкари. Хората в Равда са отзивчиви и гостоприемни, със силно чувство за общност, което е помагало на развитието на селището през годините, а и помага на гостите за една добра почивка.

 

Галерия

Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора
     
Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора
     
Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора Къща за гости При Майстора

 

Равда квартири

 

Къща за гости При Майстора

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости При Майстора - Равда

Къща за гости При Майстора - Равда

0887 33 96 74 / 0878 33 96 74

Къщи за гости

Равда, ул. Сирена 2А

Къща за гости При Майстора Равда

Къща за гости При Майстора