Къща за гости Романтика (Visit Website)

Почивки Копривщица Къща за гости Романтика Къща за гости Романтика
Къща за гости Романтика

Ако търсите топло посрещане и луксозни условия в района на Копривщица, то ние сме Вашите домакини.

Правилното място е Къща за гости "РОМАНТИКА"

Презентация

Къща за гости Романтика Къща за гости Романтика Къща за гости Романтика Къща за гости Романтика

Къща за гости Романтика

Къща за гости Романтика

Ако търсите топло посрещане и луксозни условия в района на Копривщица, то ние сме Вашите домакини. Правилното място е Къща за гости "РОМАНТИКА". Тук, за разлика от другите места в Копривщица, ще се срещнете с традиционната архитектура на къщите, но условията са като в най-добрите съвременни луксозни хотели.

Къща за гости "РОМАНТИКА" разполага с 5 двойни стаи. Всяка от стаите е с голяма спалня и самостоятелен санитарен блок с душ-кабина. В стаите има телевизор. Към 4 от стаите има малки тераси с масичка и два стола. За семейства с деца предлагаме и 2 апартамента. Един мансарден е луксозен на приземен етаж. Има голяма спалня и хол с мека мебел, люлеещ се стол и камина. Санитарния блок е голям, а на ваше разположение има и вана.

Цялата къща е с централно отопление и е особено уютно в студените месеци да прекарвате свободното си време в трапезарията пред запалената камина.

За Вашия релакс сме осигурили СПА - зона от най-висок клас. Добре ще бъде да се пораздвижите или направите сериозна тренировка във фитнес центъра ни, където има бягаща пътека, фитнес-тренажор и крос-тренажор.

В малкия двор, зад дебелия зид, е особено приятно в топлите месеци да поседнете на външните маси, като можете да ползвате и външното 8-местно джакузи. Можете да си направите и самостоятелно скара на външното ни барбекю.

Ние сме тук целогодишно и нашия млад, но опитен екип Ви очаква!

Къща за гости Романтика

Копривщица

Копривщица се намира на 110 км източно от гр. София и на 90 км семерно от гр. Пловдив в живописнатадолина в централната част на Същинска Средна гора.

Разположен на 1061 м надморска височина, градът има изразен континентален планински климат. Зимата е студена, но слънчева, с дебела снежна покривка. Лятото е прохладно и свежо, и има обичайното за летния сезон местно северно течение, идващо по долината на р. Тополница от високите склонове на Стара Планина. Тук се намират много музеи и архитектурни и исторически забележителности.

Къщи музеи:

 • на писателя Любен Каравелов;
 • на поета Димчо Дебелянов;
 • на революционера Тодор Каблешков;
 • на революционера Георги Бенковски;
 • на абаджията Ненчо Ослеков;
 • на търговеца Петко Лютов;

Архитектурни и исторически забележителности:

 • Костницата с останките на загиналите в Априлското въстание копривщенци Църква "Успение на Св. Богородица";
 • Читалището "Хаджи Ненчо Палавеев";
 • Училището "Св.Св.Кирил и Методий";
 • Църква "Св. Николай" (1839г.);
 • Занаятчийската чаршия;
 • Каменния мост "Първа пушка";

Галерия

Почивки Копривщица

Тази фирма е регистрирана в следните категории: