Къща за гости Света Мария ( Visit Website )

Къща за гости Света Мария

Къща за гости Света Мария се намира в новата градска част на тиха и приятна улица. Къщата е категоризирана и разполага с осем двойни стаи, два апартамента (за четири човека) и едно студио...

Презентация

Къща за гости Света Мария

Къща за гости Света Мария се намира в новата градска част на тиха и приятна улица. Къщата е категоризирана и разполага с осем двойни стаи, два апартамента (за четири човека) и едно студио. Всички стаи са с оборудвани климатик, самостоятелен санитарен възел, телевизор, мини-бар, хладилник, безжичен интернет. Стаите разполагат с тераси. Изложението на къщата е изток-запад. В близост има детска площадка за Вашите деца. Можем да Ви предложим приятни вечери в бистро Рибари, което е на 50 м. от къщата и разполага с неповторима панорама към стария град на Созопол. Стаите на мандардния етаж имат гледка към стария град, островите Св. Иван и Св. Петър и гр. Черноморец.

 

За Созопол

Созопол (Sozopolis) в превод от гръцки език – Град на спасението (City of salvation)

 

Созопол е най-старият град по българското черноморско крайбрежие. Първото селище тук е възникнало в края на IV-III хилядолетие преди Христа. Подводните проучвания в акваторията на созополското пристанище разкриват останки от жилища, керамични съдове, каменни и костни оръдия на труда от бронзовата епоха. В созополския залив са открити и многобройни каменни котви и щокове, датиращи от II-I хил. преди Христа. Те свидетелстват за активно корабоплаване още от най-дълбока древност.

 

В нашия град може да Ви предложим много развлечения, които да допринесат за приятно изкарване на Вашата почивка. Бихме Ви предложили да направите панорамна разходка с корабче около града, която ще Ви зареди с много положителна енергия. Разгредайте архиологическия музей, където ще се срещнете с историята на нашия град. Посетете многобройните параклиси – около 15 , скрити измежду старите къщи и римни, и църкви с неповторима архитектура - църквата Св.Богородица датираща от VІІ век, църквата Св.Георги Победоносоц и църква Св.Св.Кирил и Методий където се съхраняват имощите на св.Йоан предтеча.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости Света Мария - Созопол

Къща за гости Света Мария - Созопол

0898 222 392

Къщи за гости

Созопол, ул. Лозенград №16

Къща за гости Света Мария