Къща за гости Трявна ( Visit Website )

Къща за гости Трявна

разполага с леглова база от 6 места. Село Кумани е скътано в Тревненския балкан, на 10км. от град Трявна и е с климат особенно подходящ за хора с белодробни и сърдечно съдови заболявания. Намира се на 650 м. надморска височина...

Презентация

Къща за гости Трявна

Къща за гости, Трявна разполага с леглова база от 6 места.Село Кумани е скътано в Тревненския балкан, на 10км. от град Трявна и е с климат особенно подходящ за хора с белодробни и сърдечно съдови заболявания. Намира се на 650 м. надморска височина.

 

Намира се до важни културно-исторически паметници - Дряновския манастир - 15 км., с. Боженци - 20 км., Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ - 25 км., Архитектурно-исторически комплекс Арбанаси 32 км.

 

До гр. Трявна и с. Боженци има добре поддържани туристически маршрути през планината, като и по двата се стига за около два часа. В с. Кумани може да се докоснете до един друг свят - на тишина, спокойствие, уединение и чист въздух.

 

Къщата, която Ви предлагаме за почивка е напълно възстановена, като в нея е изцяло съхранен духът и атмосферата на старата тревненска къща. Тук ще Ви предоставим уют, дискретност и условия за почивка, различни от тези в хотелските комплекси. Тук няма да бъдете безпокоени от други гости, ще сте само Вие и Вашите любими хора.

На ваше разположение са две самостоятелни спални с по две легла, всекидневна (където има кушетка, която се разтяга), сервизно помещение, механа, оджак под специален навес на двора, около който може да се прекарва в по-хладни дни. Разполагате с 140 кв.м разгъната застроена площ.

В цялата къща има пет топлинни съоражения - освен оджака и отлично функциониращата пещ до него, в едната спалня и механата има камини, а в другата спалня има джамал - удивително съоръжение за отопление от началото на миналия век, характерен за този регион на България.
Всичко това ще Ви даде възможност да се насладите на магията и неповторимата атмосфера на живия огън. Ще имате усещането, че сте специален, че сте ВИП-персона.

Къщата е оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна - чеверме, печене на агне и обзаведена кухня. В нея могат да отседнат и да се чувстват удобно четири плюс два човека.
На разположение на гостите има четири паркоместа. До къщата има асвалтов път.

Цени за наемане на къщата:

За една вечер 80 лв

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за гости  Трявна - с.Кумани

Къща за гости Трявна - с.Кумани

0888 069 134

N/A
Къщи за гости

с. Кумани

radiltd@abv.bg

Град Трявна