Къща Узунски ( Visit Website )

Къща Узунски

Къща Узунски, Девин разполага с леглова база от 4 места. Kъща за гости Узунски се намира в прекрасния родопски град Девин. Разполага с леглова база 4+1 места на обща застроена площ 52кв.м. и 30кв.м. градина с барбекю и външен бар...

Презентация

Къща Узунски

Къща Узунски, Девин разполага с леглова база от 4 места.

 

Kъща за гости Узунски се намира в прекрасния родопски град Девин. Разполага с леглова база 4+1 места на обща застроена площ 52кв.м. и 30кв.м. градина с барбекю и външен бар. В близост до града се намират пещерите Дяволско гърло и Ягодинска пещера.

 

Орлово око е стоманена площадка монтирана на ръба на скалите на височина 1563 метра над морското равнище недалече от прочутата Ягодинска пещера. От площадката се открива спиращ дъха изглед към красотите на Родопите.

 

В близост има множество еко-пътеки. В градът има богат избор от открити и закрити басейни, както и различни СПА процедури. Други атракции са офроуд разходки и езда в намиращите се наблизо конни бази.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща Узунски - Девин

Къща Узунски - Девин

0878 424 663 / 0888 806 747

N/A
Къщи за гости

Девин, ул. Шипка No.23

N/A

Девин

 

Екстри

Къща Узунски, Девин Ви предлага следните удобства:

паркинг, барбекю, конна база, телевизор, кухня, кабелна тв, климатик, отопление, хладилник, мини-бар, интернет, баня/тоалетна, микровълнова, пералня, тераса, радио, ютия, дом. любимци, кафе машина, лятна градина, достъп за инвалиди