Хотел Къщата Ив ( Visit Website )

Хотел Къщата Ив

Намираме се в Северозападна България, в село Горна Бешовица, на 15 км от град Мездра, на 30 км от град Враца и само на 120 км.от София. Хотелът е изцяло газифициран и оборудван с цифрова телевизия. Разполага с 10 стаи, 2 студиа,1 ВИП апартамент, финландска сауна и конферентна зала, подходяща за провеждане на семинари, презентации, обучения, бизнес срещи...

Презентация

Хотел Къщата Ив

Добре дошли в хотел Къщата ИВ - вашето място за пълноценна почивка!

Намираме се в Северозападна България, в село Горна Бешовица, на 15 км от град Мездра, на 30 км от град Враца и само на 120 км.от София. Хотелът е изцяло газифициран и оборудван с цифрова телевизия. Разполага с 10 стаи, 2 студиа, 1 ВИП апартамент, финландска сауна и конферентна зала,подходяща за провеждане на семинари, презентации, обучения, бизнес срещи.

Сама по себе си Къщата ИВ е уникална по своя замисъл и изпълнение - представлява едно невероятно съчетание от врачански камък, мрамор, гранит, травертин и оникс от различни краища на света и е символ на лукс, удобство и комфорт.

От друга страна, сгушена сред короните на многогодишни дървета, Къщата ИВ Ви предоставя възможност за едно истинско презареждане, далеч от забързаното ежедневие на големия град!
През студените зимни вечери може да се отпуснете пред камината в ресторанта и да почувствате уюта на живия огън, да опитате прясно изпечен домашен хляб, вкусна храна и отбрани качествени напитки от нашата дестилерия. А за горещите летни дни Ви предлагаме лятната тераса на ресторанта, където ще усетите прохладата на уникалните въздушни течения в региона.

Заповядайте при нас и се насладете на спокойствието и чистия въздух, слейте се със звуците на природата сред зеленината на парка, разгледайте пауните и сърничките в нашия зоокът, почувствайте се като у дома си!

 

НОВО: Предлагаме ви разходка до ДЕСТИЛЕРИЯ ИВ( снимки) ,където може да се запознаете отблизо с процеса на дестилация на алкохол по специална технология, да дегустирате различни видове ракии с превъзходни качества, да се потопите в нашето райско кътче( снимки), където ще видите уникална работа с дърво и камък, да вкусите ястия, приготвени на пещ по предварителна заявка( снимки).

 

Ценова листа

спалня 50 лв.
двойна стая 50 лв.
допълнително легло в двойна стая 10 лв.
самостоятелно настаняване в двойна стая 35 лв.
студио 60 лв.
апартамент 80 лв.

ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ

Пакетна цена за двама в двойна стая/ спалня: 86 лв./1 нощувка/
Пакетът включва:
1 нощувка със закуска и вечеря за двама по тристепенно меню

 

Пакетна цена за двама в двойна стая/спалня: 172 лв./2 нощувки/
Пакетът включва:
2 нощувка с 2 закуски и 2 вечери за двама по тристепенно меню
 
Сауна,охраняем паркинг
Доплащане:

- за студио: 10 лв на нощувка
- за апартамент: 25 лв.на нощувка
- за деца до 6 години: безплатно настаняване
- за деца от 6г. до 12 г.- 50% от цената на пакета

 

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА:
ЯСТИЯ НА ПЕЩ ПО ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Къщата Ив - Горна Бешовица

Хотел Къщата Ив - Горна Бешовица

0878 223 172

N/A
Хотели

Горна Бешовица

Хотел Къщата Ив