ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 ( Visit Website )

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92

Фирма ЕТ Деан Денчев-ЛЕО 92 е създадена през 1993 год. и вече 20 години успешно присъства на българския пазар. Тя е една от водещите фирми в производството на бельо- дамско, мъжко, детско, пижами и тениски, предназначени за масовия потребител...

Презентация

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92

Фирма ЕТ Деан Денчев - ЛЕО 92 е създадена през 1993 год. и вече 20 години успешно присъства на българския пазар. Тя е една от водещите фирми в производството на бельо- дамско, мъжко, детско, пижами и тениски, предназначени за масовия потребител. Фирмата изработва практични, изчистени модели създаващи удобство и комфорт. В номенклатурата на производство фигурират над 200 артикула, съчетани с модните тенденции и широка гама от цветове и размери. Използват се качествени материи от памук, памук с ликра, вискоза, хавлия и плюш.

 

Фирмата разполага с нови и модерни автоматизирани машини и техника, осигурени са отлични условия труд, което допринася за увеличаване на производителността и качеството на изделията. От създаването ни до днес персонала непрекъснато се е увеличава. Сега се трудят 50 квалифицирани работници. Спазва се трудовото законодателство и вътрешно-фирмените правила.

 

Днешната популярност на фирмата се дължи на качеството и удобството на продуктите, упорит и всеотдаен труд, уважение към клиента, професионализъм, стремеж към развиване на пазара. Това е ключът към постигане на доверие, коректност и дълготрайно сътрудничество с партньори и клиенти. ЕТ Деан Денчев - ЛЕО 92 притежава собствена търговска марка.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 - Димитровград

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92 - Димитровград

0391 6 15 77 / 0988 11 35 11

Бельо

Димитровград

ул. Владимир Поптомов 4

ЕТ Деан Денчев – ЛЕО 92