Ликс мебел ООД ( Visit Website )

Ликс мебел ООД

предлага проектиране и производство на мебели от ЛПДЧ и МДФ на територията на цялата страна. Фирмата разполага с машините, необходими за професионалната изработка на мебелните продукти...

Презентация

Ликс мебел ООД

Ликс мебел ООД предлага проектиране и производство на мебели от ЛПДЧ и МДФ на територията на цялата страна. Фирмата разполага с машините, необходими за професионалната изработка на мебелните продукти.

 

Служителите на фирмата правят по желание на клиента необходимите измервания и проекции директно в домовете и офисите на своите клиенти, като разходите за транспорта се поемат изцяло от нас. Предлагаме и професионални безплатни консултации на своите клиенти на място.

Ликс мебел работи с висококачествени материали на водещи немски производители. Обковът за мебелите е също производство на известни чуждестранни и наши фирми.

 

Цените, които предлагаме, зависят от предпочитанията и възможностите на клиентите, както и от подбраните материали и обков.

 

При нас можете да намерите обслужване на високо ниво, съчетано с най-изгодните оферти на преференциални цени, подходящи за всеки дом, офис, магазин, хотел.

 

Служителите ни Ви очакват на нашите телефони и имейл всеки ден от 8.00 до 18.00 ч!

 

Фирмата изработва

  • Кухни
  • Антрета
  • Спални
  • Обзавеждане за детски стаи
  • Холови секции

Предлагаме на своите клиенти услугата рязане и кантиране на детайли по размери на клиента на конкурентни цени.

 

Фирмата изцяло поема транспорта, монтажа и гаранцията на продуктите!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ликс мебел ООД - Бургас

Ликс мебел ООД - Бургас

0882 372 637 / 0882 372 426

Бургас, ул. Сливница 50,

N/A

Ликс мебел ООД