Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос Масажно студио Лотос Салони за масаж Пловдив
Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос предлага класически, спортен и лечебни масажи, SPA терапии с - вино, шоколад, мед, глина, водорасли и други.

Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос предлага класически, спортен и лечебни масажи, SPA терапии с - вино, шоколад, мед, глина, водорасли и други.

Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос предлага класически, спортен и лечебни масажи, SPA терапии с - вино, шоколад, мед, глина, водорасли и други.

Презентация

Масажно студио Лотос Масажно студио Лотос Масажно студио Лотос Масажно студио Лотос

Масажно студио Лотос

За нас

Масажно студио LOTUS се намира в центъра на Пловдив /близо до водната палата/ за процедурите се грижи масажиста Димитър Чернев с дългодишен опит в тази сфера. Студиото предлага класически, спортен и лечебни масажи, SPA терапии - с вино, шоколад, мед, глина, водорасли и други. Ще останете удовлетворени от отслабващите и aнтицелулитни терапии, а също и релаксиращи ароматерапии.

Масажа е един от най-естествените и ненатоварващи лечебни методи, той съществува от незапомнени времена. Лечебната сила на ръцете винаги се е използвала. За повечето от нас схванатите мускули и болката са просто част от ежедневието, нещо, с което така сме свикнали. Елате в масажно студио LOTUS с масажист Димитър Чернев да превърнем масажа в едно пътешествие, да преоткриете себе си, отново да почувствате какво значи да си спокоен, да изпитваш удоволствие от собственото си тяло.

Работно време
Понеделник-Неделя - 09:00 - 20:00 ч.

Масажно студио Лотос

Цени

Наименование Време Цена
Класически масаж 60 мин. 25 лв.
Ароматерапия 60 мин. 30 лв.
Спортен масаж 60 мин. 30 лв.
Масаж с разтопен восък 60 мин. 30 лв.
Частичен масаж 30 мин. 15 лв.
Масаж на стъпала 20 мин. 10 лв.
Антицелулитен масаж 30 мин. 20 лв.
Спа терапия /пилинг, масаж, маска/ 90 мин. 40 лв.
Класически масаж + глава 70 мин. 35 лв.
Класически масаж + лице 70 мин. 35 лв.
Класически масаж + стъпала 70 мин. 35 лв.

Масажно студио Лотос

Спа процедури

Класически масаж

Класическият масаж оказва отпускащо въздействие върху тялото, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система. Положителните резултати от класическия тип масаж се изразяват и в раздвижването на кръвта и лимфата, повишаване на имунитета, заличаване на напрежението и притесненията.

Релаксиращ маса на цяло тяло, плюс ароматерапия с аромо лампа

Ароматна релаксация! Ароматна дегустация за цялото ти тяло! Ароматна комбинация между благотворни етерични масла и две професионални ръце на масажист - грижа, която ще те обгърне от глава до пети! Ароматно преживяване, на страхотна цена.

Аромамасажът насърчава цялостното благосъстояние и може да се използва като средство за релаксация и освобождаване на стреса. Друго предимство е, че аромамасажът може да се използва за лечебни цели. Аромотерапията за тяло се избира в зависимост от желания ефект - успокояващ или тонизиращ.

Масаж с разтопен восък

Уникална спа терапиия с ароматна свещ от восък и натурални етерични масла.Масажа съчетава релаксиращи техника и топлината и аромата на етеричните масла.Носи незабравимо удоволствие и релаксация за тялото и духа.Съставките подпомагат за хидратиране и възтановяване на кожата. Подпомага за Намаляването и също образуването на стрии и бръчки.

Подходящи за всички типове кожа, в топлите ароматни свещи ще откриете един нов свят от възможности.

Антицелулитен масаж

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания.

Салони за масаж Пловдив

Тази фирма е регистрирана в следните категории: