ЛПД Комплекс ЕООД ( Visit Website )

ЛПД Комплекс ЕООД

ЛПД Комплекс ЕООД е създадена 2003 година, с предмет на дейност производство и доставка на електротелфери, лебедки и резервни части за тях както и кранови компоненти в България и чужбина, проектиране и инженерингова дейност за тях...

Презентация

ЛПД Комплекс ЕООД

ЛПД Комплекс ЕООД е създадена 2003 година, с предмет на дейност производство и доставка на електротелфери, лебедки и резервни части за тях както и кранови компоненти в България и чужбина, проектиране и инженерингова дейност за тях.

 

Изделията ни се отличават с гаранция за високо качество, конкуретни цени, бърза доставка в цял свят, монтаж за рамките на България и др.

 

ЛПД Комплекс ЕООД е с изградени традиции в товаро-подемната техника, като прилага иновациите и модернизирането в сферата на крано и телферостроенето. Продуктите ни са защитени с национални и международни патенти.

 

Екипът на компанията е високо квалифициран, динамичен, гъвкав, бързо реагиращ на запитванията, намиращ най-ефективните и икономически изгодни решения според изискванията на всеки клиент

 

Радио управления

     
 

Честотни задвижвания

 
 

Компоненти

 
     
 

Лебедки

 

Електротелфери

 

Електро двигатели

 

Резервни части

Сред основните изделия а именно резервни части, които предлагаме на нашите клиенти за ел.телфери тип „Т”, „МТ”, „М” са:


Редуктор, барабан, въжеводене, стоманено въже, електродвигател, мотор редуктор, блок ходови колела (задвижващи и свободни), съединител, кука комплект, обръщателна система, монорелсова и двурелсова количка, електротабло, ограничител на товар (електромеханичен и електронен), висящи пултове за управление, електро захранващи фестонни системи, радио и честотни управления; проектиране, изработка и монтаж на електрооборудване на нови и използвани едно и двугредови опорни и висящи мостови и козлови кранове.


Освен това, можем да доставим въжени електротелфери от 0.5t до 100t и верижни електротелфери с Q= 0.125t до 5.0t

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЛПД Комплекс ЕООД - София

ЛПД Комплекс ЕООД - София

0882 797 035 / 0889 779 156

0898 471 719

Машини

София, ул. Христо Белчев 42