Блог за независим сътрудник на LR ( Visit Website )

Aloe Vera

Високото съдържание на Алое Вера се грижи за козината и кожата по природен начин. Използваме изключително чист гел от вътрешността на листата на Aloe Vera Barbadensis Miller, най-висококачествения вид Алое Вера, който се отглежда под строг контрол от наша страна. Дивият кестен и скалната роза действат против паразити по козината и се грижат за нейния блясък...

Ефективна грижа за тялото

Високото съдържание на гел от алое и ценни добавки превръщат продуктите с Алое Вера на LR в невероятно изживяване за Вашата кожа. Глезете кожата си всеки ден – нашите над 40 продукта с алое със сигурност изпълняват и Вашите желания за оптимална грижа за кожата...

Парфюми

Концепцията за парфюми е традиция за компанията LR Health & Beauty Systems вече повече от 25 години. Отличителна характеристика на парфюмите на LR-знаменитостите от “Starbox”, както и на останалите парфюми на LR, са високото качество, ценните съставки, високото съдържание на парфюмни масла и доказаната дълготрайност...

Спирала, червило, красота...

Макияжът при LR има дългогодишна традиция. Този дългогодишен опит, съчетан с най-новото ниво на познание в производството, доведе до създаването на най-добрата декоративна козметика в историята на LR. Две линии - LR Colours и LR Deluxe – с уникални формули и иновативни продукти...

Иновативна грижа

С прилагането на най-модерните технологии и съставки през последните години LR дава нови мащаби на грижата за предотвратяване на стареенето. С нашите екслузивни серии за грижа за взискателна кожа може да предотвратите навреме стареенето на кожата, да изгладите контурите на лицето и да намалите мимическите бръчки...

Презентация

За компанията LR и нейните продукти

LR Health & Beauty Systems е създадена през 1985 под името "LR-International" в гр. Ален, провинция Вестфалия. Днес LR е една от компаниите за директни продажби с най-голям оборот в Европа.

Какво предлага компанията на своите клиенти:

 • Хранителни добавки
 • Козметични продукти
 • Парфюми на известни личности
 • Бижута
 • Козметика и хранителни добавки за животни
 • LR Global Kids Fund – Организация на LR за подпомагане на деца в нужда

Най-важните предимства за клиентите на LR:
 • Висококачествени продукти
 • Независимост от работното време на магазините
 • Пълноценни консултации и обслужване

 

1.Топ-продукти с немски стандарт за качество
 • Продуктите с немски стандарт за качество са признати по целия свят и се радват на голям престиж благодарение на своето високо качество и надеждност.
 • Научен съвет
  Компетентен екип от учени и изследователи подпомага LR по отношение на съставките, професионалния анализ и научните проучвания.
 • Отличия
  Много от нашите продукти са постоянно отличавани са качеството си, например от INSTITUT FRESENIUS и Dermatest.
 • Гаранция за продуктите
  Отличното обслужване е обичайна практика в LR: за бижутата от изключителната колекция LR.Joyce даваме 12-месечна гаранция за качество!


2. Бизнес възможност с ЛР
Бизнес моделът на LR Health & Beauty Systems Ви предлага атрактивни бизнес възможности при свободно организиране на времето. Това се нарича "Мултилевъл маркетинг".

3. LR Академия – систематично обучение
Цел на всички обучения и семинари на LR Академията е на всички участници да се даде именно онова ноу-хау, от което имат нужда за своя личен успех.

4. Нека ви запозная и с другата мисия на компанията - LR Global Kids Fund – Организация на LR за подпомагане на деца в нужда
ЛР дава на децата в неравностойно положение шанс, защото те са нашето бъдеще! LR помага конкретно, отблизо и на място. LR GLOBAL KIDS FUND е още едно доказателство, че LR въплъщава и на практика своите ценности. Нашата мисия е навсякъде, където LR развива дейност, да поемем социална отговорност и да помагаме на децата в нужда директно и на място.


Защита за вас

С нашите серии продукти Colostrum, Cistus Incanus и Probiotic12 ние се грижим оптимално за Вашия тонус и добро здраве.


Colostrum – първичната сила на първите часове
За продуктите Colostrum на LR ние използваме майчиното мляко на кравата – така наречената коластра. Тя се образува в първите часове след раждането на теленцето. Това мляко осигурява на новороденото всичко, от което има нужда.


Критериите за качество на Colostrum:

 • Използва се изключително само излишното мляко от първите 12 часа след раждането
 • Изключително само от крави от Германия, Австрия и Швейцария
 • Първите продукти Colostrum на пазара носят печата за качество на SGS INSTITUT FRESENIUS
  Всички продукти са без консерванти

PROBIOTIC12: Пробиотични бактерии за вашето добро здраве

Пробиотичните бактерии могат да се разделят на над 400 различни щама. Милиарди такива бактерии населяват стомашно-чревния ни тракт. Човешкото здраве зависи от правилния баланс между тези бактерии.

Какво е особеното при PROBIOTIC12 на LR?

 • 1 милиард пробиотични бактерии във всяка капсула
 • 12 различни щама бактерии
 • Патентирано микрокапсулиране
 • Без съдържание на лактоза

Формулата на Pro12: в процес на патентоване, ексклузивно от LR!CISTUS INCANUS: Със силата на дивата памуклийкаCistus Incanus – или на български “лавдан”, "памуклийка", “скална роза” – е малък ухаещ храст, който расте главно на почви, богати на магнезий в Южна Европа.

 • Cistus Incanus спрей – идеален и за изпът
 • Cistus Incanus капсули – с витамин C и цинк
 • Cistus Incanus чай – приятен на вкус и с благотворно въздействие

Какво е особеното при Cistus Incanus на LR?

 • Използват се фино нарязани листа, без части от стеблото и изрезки
 • Само от диворастящи растения
 • Без ГМО

Факти за парфюмите на LR

LR е най-успешния и най-печелившия европейски производител на парфюми. LR произвежда ежегодно повече от 1.000.000 парфюма. В парфюмите на LR се съдържат 2 пъти повече ароматни масла в сравнение с останалите продукти на пазара, което позволява изключването на консерванти, деривати на нефтената промишленост и други канцерогенни съставки. Когато купувате парфюм от LR, можете да бъдете сигурни че получавате качество произведено в Германия без вредни добавки в състава си.

 

Институтът за клинични дерматологични тестове DERMATEST GmbH опитно доказа трайността на парфюмите, произведени от LR. Никой друг производител на парфюми в световен мащаб няма в асортимента си толкова много и различни звездни парфюми. Само през 2008 LR е използвала в производството си над 21 тона чисти ароматни масла. През 2009 са били необходими 50 тона стъкло за изпълнение на първата поръчка след създаването на новите визии на парфюмите.

 

Съдържание на парфюмни масла в продуктите на пазара Съдържание на парфюмни масла в продуктите на LR Парфюмен екстракт над 15 % Парфюмен екстракт 30 % Парфюм 8 - 15 % Парфюм 12,0 - 20 % Тоалетна вода 4 - 6 % Тоалетна вода 8 - 12 % Лосион за тяло 0,2 - 2,0 % Лосион за тяло 2,0 - 4,0 % Душгел 0,5 - 2,5 % Душгел 4,0 - 5,0 % Дезодорант 0,8 - 2,0 % Дезодорант 4,0 - 5,0 % Лосион за след бръснене 2,0 - 5,0 % Лосион за след бръснене 4,0 - 6,0 % Балсам за след бръснене 1,0 - 2,0 % Балсам за след бръснене

Създаването на парфюми от компанията LR Health & Beauty Systems, от дълги години е традиция.
Парфюмеристите, които оценяват дългогодишният ни опит са впечатлени от голямата гама на парфюми с които разполагаме.
Цитрусов, цветен, ориенталски и плодов: Имате възможността да откриете вашият индивидуален парфюм за различни случаи.
LR Classics са модерни, класически и представляват елитно съчетание от успешни парфюми. С парфюмите ни Design сме напълно в крак с времето. Star – Box включва парфюми на световно известни личности, които ни се довериха за създаването на индивидуалният им парфюм .
Специално подбраните качествени суровини и внимателната им обработка, както и редовният строг контрол от страна на независимия Институт FRESENIUS гарантират високото качество на нашите продукти.

 

За здравето и красотата:

Желанието за здраве и поддържане на красотата съществува още от създаване на човечеството. Много хилядолетия назад, жените обръщали специално внимание на красотата и външния си вид, носейки необичайни камъчета като накити, а за гримиране използвали различни подръчни материали. Последните години се наблюдава увеличено желание за поддържане на идеален външен вид и при мъжете.
Колкото по-различни са претенциите за системна грижа за лицето и тялото, толкова повече се увеличават предложенията ни за козметични продукти за мъже и жени.


Feel good. Look great с висококачествените продукти от серията Алое Вера. Високото съдържание на гел от от Алое Вера и допълнително прибавените полезни и ценни съставки, правят продуктите Алое Вера най-подходящите за вашата кожа.
Полагайте всекидневна грижа за кожата с помощта на 36-те продукта Алое Вера, които ви предлагаме и сме сигурни, че с тяхна помащ ще изпълним желанието ви за идеална грижа.
Още от древен Египет растението Алое Вера Barbadensis Miller се определя, като елексир на красота и дълголетие. Днес са познати над 100 разновидности, но като най-резултатен се определя гелът извлечен от Алое Вера Barbadensis Miller. В продуктите Алое Вера Skin Care се използва единствено този висококачествен гел. Добавени са и ценни натурални съставки като прополиса.
Хармонично подбрани билки и етерични масла в съчетание с Гел Алое Вера се грижат бързо и резултатно за вашата кожа. Не съдържат ракови съставки.

 

Алое Вера грижа за тялото
Пълна програма Алое Вера за кожата, косата и зъбите.
Всекидневна грижа с Алое Вера - почиства нежно кожата и я предпазва.
Продуктите Алое Вера имат високо съдържание на Алое Вера Barbadensis Miller, както и ценни натурални съставки ни даряват със свежест и самочувствие.

 

Алое Вера грижа за лицето
Осигурява нежно почистване и богата грижа за кожата.
Съдържанието на 50% Алое Вера дарява кожата с хидратация, еластичност и свежест.
Алое Вера е подходящ за всеки вид кожа.

 

Нежна грижа за най-нежната кожа на света
Висококачествени съставки се грижат за предпазването и успокояването на чувствителната бебешка кожа. Новата пяна за вана Алое Вера предлага приятна баня и положителни емоции, както за бебето, така и за майката и дарява кожата с гладкост, чистота и нежност. Серията Алое Вера Грижа за бебето предлага сигурност и защита за нежната бебешка кожа.
Специалната бебешка серия на Алое Вера подарява на вашето бебе и динозавърчето Вера
Всички бебешки продукти са изследвани и оценени с отличен от Института Dermatest.

 

Починете си на слънце, а ние ще се погрижим за Вашата кожа
Слънцезащитното тоалетно мляко и слънцезащитният водоустойчив крем Алое Вера са вашата компания по време на излагане на слънцето, която се грижи за чувствителната ви кожа.
Слънцезащитните продукти Алое Вера гарантират необходимата защита и ви предлагат спокойно да се насладите на слънцето. Резултатна грижа, оставяща приятно усещане.
След слънчеви бани освежителният After Sun Relaxing Гел със 70% съдържание на Алое Вера се грижи за раздразнената от слънцето кожа, осигурявайки й нужната хидратация и свежест.
Желаем ви приятна ваканция с продуктите Алое Вера Sun - гарантирана слънчева защита и здравословно почерняване.

 

Каталог

За поръчки и повече информация използвайте нашите Онлайн каталози:

 

Omega 3

Ценен принос
Ценните Омега 3 мастни киселини EPA* и DHA**, които се съдържат в Super Omega 3 activ, се грижат пълноценно, за да поддържат сърдечно-съдовата ви система в добро здраве.
*ейкозапентаенова киселина **докозахексаенова киселина


Предимства на Super Omega 3 activ

 • Омега 3 мастни киселини от сардини, скумрия и риба тон
 • Само от свободно живеещи риби от южноамериканската част на Тихия океан
 • Сертифициран улов и преработка по принципите на устойчивия риболов
 • Без ГМО

Figuactiv

Удоволствието от движението и удовлетворението от собственото тегло са важни за доброто самочувствие. Нашата цел е вашият добър енергиен баланс. С диетичните продукти Figuactiv намерихме оптималния път за достигане на теглото, за което мечтаете.


С Figuactiv под формата на шейкове, супи и десертни блокчета вие имате контрол над фигурата си по всяко време – лесно, разнообразно, ефективно! Не забравяйте: От първостепенно значение е вашето разнообразно и балансирано хранене, както и здравословният ви начин на живот!
Диетичните продукти Figuactiv:

 • Figuactiv Vital Crunchy Cranberry: Идеален за закуска– просто разбъркайте с натурално кисело мляко. Замества едно пълноценно хранене.
 • Figuactiv шейкове: Апетитни, разнообразни и полезни. Всяка порция замества едно пълноценно хранене.
 • Figuactiv супи: Пикантен заместител на едно пълноценно хранене. Разнообразни вкусове.
 • Figuactiv десертни блокчета: Пълноценно хранене, практично за изпът. Едно блокче съдържа всички хранителни вещества за едно пълноценно хранене.

Заместител на едно хранене съгласно § 14 от Наредбата за диетичните храни
Част от програмата LR Figuactiv са и:

 • Figuactiv Linée+3: Идеално за подкрепа между основните хранения. С високо съдържание на фибри и хром – просто разбъркайте с мляко.
 • Figuactiv чай: Идеално за подкрепа между основните хранения. Специална смес от различни билки.

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Блог за независим сътрудник на LR

Блог за независим сътрудник на LR

0896 255 336

N/A

N/A

Дизайнерски бижута LR.Joyce

Дизайнерските бижута LR.Joyce са модерни акценти за всеки ден.
Бижута с изключителен дизайн, вдъхновени от модния подиум.
Дизайнерските бижута LR.Joyce очароват, създават добро настроение и са чудесен завършек на всяка визия!
При изработката на впечатляващите бижута са съчетани различни материали.
Цялата колекция LR. Joyce е семпла, разнообразна и предлага красив акцент за всеки ден.

 

Бижута за мъже LR.Joyce

LR.Joyce предлага забележителен дизайн за мъже със стил.
LR.Joyce са перфектните бижута за мъже, които не обичат компромисите: изчистен, ярък дизайн и най-добрите материали: естествена кожа, висококачествена неръждаема стомана и месинг.
Бижутата LR.Joyce придават завършена визия на мъжете със стил и акцентират върху силните им страни.
Бижутата за мъже от LR подхождат на всичко – независимо дали става въпрос за кожено яке и джинси или за риза и сако!

 

Сребърни бижута LR.Joyce

Сребърните бижута LR. Joyce са символ на елегантен лукс за изключителна визия.
LR.Joyce предлага три елегантни серии бижута от сребро проба 925: Forever Mine, Eightfinity и Je t'aime.
Дизайнът на сребърните бижута LR.Joyce залага на класическите форми, като ги интерпретира по модерен и непреходен начин. Може да ги намерите само при LR!
Бижутата LR.Joyce са родинирани или позлатени, което ги предпазва от потъмняване и така красотата им се запазва за дълго. Носени поотделно, сребърните бижута LR.Joyce впечатляват със семпла елегантност, а комбинирани, гарантират изключителна визия.