Мадлен ЕООД

 • Мадлен ЕООД

  Мадлен ЕООД

  Фирмата работи с висококачествени материали и брезенти...

 • Мадлен ЕООД

  Мадлен ЕООД

  Фирмата работи с висококачествени материали и брезенти...

 • Мадлен ЕООД

  Мадлен ЕООД

  Фирмата работи с висококачествени материали и брезенти...

Мадлен ЕООД

Мадлен ЕООД

Фирмата работи с висококачествени материали и брезенти.

Изработва:

 • брезенти за камиони
 • покривала и механизми за самосвали
 • ветроупорни завеси за заведения, барбекюта, тераси и др. от ПВЦ кристал
 • изработка на метални конструкции
 • сенници, завеси, завеси с релси
 • покривала за басейни
 • брезенти за ремаркета

Ветроупорни завеси Стара Загора