Маг Елена ( Visit Website )

Маг Елена

Тя е сред малцината призвани, да рушат всяко зло и да изграждат добро. Гадател и маг Елена притежава онова разковниче, което променя живота на хората...

Презентация

Маг Елена

Родена в край дунавския град Русе , на границата на два зодиакални знака, призвана с дарбата да помага и вече на 12 години се бори с злото в областта на окултното и необяснимото. Наследила от баба си която била знахарка и помагала на целият регион даже се стичали хора от цялата страна. Наследила своята дарба Величка помага на всички нуждаещи се и търсещи лек и цяр за своите физически и душевни неволи.

 

Практикува ясновидство и ритуална неутрализация на магии. Изгражда енергийна защита. Елена работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и лична магия. Прилага древнотракийския метод восъколеене и е една от първите, която го популяризира в нашето съвремие.

 

В последните години, восъколеенето е хит сред колегите й. Tя предупреждавa, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се използват! Непрофесионалното восъколеене довежда до поредно разочарование.

 

Ако не се помогне, хората изпадат отново и отново в безпътица. Елена разказва че, восъкът е единствения материал, който бързо се разтопява и влиза в торсионните полета на човека като приема формата на поразените органи, обира стресовете, магиите, родовите проклятия, нарушената комуникация, побеждава пороци, развързва късмета и връща човека в неговата предопределена съдба.

 

Ако желаете доверете се на нейната точност, прецезираност и яснота - за Вас, семейството и бизнеса ви.

 

Не живейте в страх и стрес, щастието и късметът са в вашите ръце!

 

Услуги

  • Максимално изчистване от растояние
  • Решаване на енергийни и душевни неволи
  • Предсказва бъдещето, вижда и в миналото
  • Събира разделени двойки
  • Развързва късмета; Благополучие в работата и бизнеса
  • Помага при алкохолизъм, наркомании, тютюнозависими, хъркане и други пороци
  • Прави енергийни защити от чужди влияния за цял живот
  • Създава тройна огнена защита против магии и родови проклятия

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Маг Елена - Варна

Маг Елена - Варна

0893 83 99 78 / 0876 54 25 34

Услуги

Варна

elenka24@abv.bg

Маг Елена