СД Медичи Тодорови Сие ( Visit Website )

СД Медичи Тодорови Сие

СД МЕДИЧИ - Тодорови сие – Ямбол е производител на облекла и аксесоари със собствена марка за лов, риболов, спорт, униформени облекла за охранители, и служебни облекла за работници и служители на горски и ловни стопанства...

Презентация

СД Медичи Тодорови Сие

СД МЕДИЧИ - Тодорови сие – Ямбол е производител на облекла и аксесоари със собствена марка за лов, риболов, спорт, униформени облекла за охранители, и служебни облекла за работници и служители на горски и ловни стопанства.

 

Нашата фирма присъства вече 22 години активно на пазара, печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност.

 

СД МЕДИЧИ – Тодорови сие е създадена през 1990г. като малка семейна фирма и вече е една от първите в Република България, която продължава дългогодишни традиции и същевременно предлага нови интересни и разнообразни стоки.

 

От 2010 година фирмата ни предлага изработка на разнообразни продукти от PVC брезенти и PVC прозрачно фолио (кристал), като ветрозащитни прегради, тенти и покривала, покривала за тежкотоворани автомобили и куполи за биогаз генератори.

 

Материали

Фирмата ни работи с качествени PVC брезенти с различни цветове и плътност. Някой от тях се предлагат и в пожароустойчив вариант.

 

За ветрозащитните прегради използваме PVC кристали окантени с PVC брезент или винил.

 

Прозрачното фолио (кристал) е на рула от 137см. Добрата му прозрачност позволява използването му и за прозорци на палатки, кабриолети, лентови прегради за врати и др.

 

Предлагаме и различни PVC мрежи, които се използват за ветрозащитни прегради и сеници осигуряващи пъстра сянка.

 

Ветрозащита

Изработваме ветрозащити от PVC прозрачен материал (кристал), мрежа (скрим) или PVC материал (винил), които са предназначени за защита от вятър и студ. Ветроупорните завеси (пана) са подходящи за затваряне на зимни градини, открити и полуоткрити тераси на заведения, беседки, гаражи, хладилни помещения, халета и др. Ветроупорните завеси (пана) могат да бъдат с цип, с копчета, с вал или с касети. Устойчиви са на вятър и дъжд.

 

Конструкция е сгъваема, изработена от стоманени профили с галванично покритие и електростатично прахово боядисване. Разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Принципът на работа е чрез навиване (развиване) паното на вал; изпъването на плата се осигурява от долната греда, която се застопорява в краищата за стопорни куки. Монтажа на вала е челно или таванно , а стопорните куки – подово или странично. Покритие- електростатично, прахово със стандартен цвят RAL 9010.

 

Управление: Ръчно, с редуктор и манивела.

 

Ветроупорните завеси са подходящи за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти. Използваният материал е прозрачно PVC , който е гъвкав и устойчив материал с дебелина 0,5 мм или 0,8 мм. Прозрачният материал се кантира с двоен синтетичен бризент в цвят по желание на клиента.

 

Това придава допълнителна здравина на завесите. Канта обикновено е широк 10 см. В горната част на завесите се поставят колани с катарами за фиксиране на завесите в навито състояние. В долната част, от вътрешната страна се поставя джоб от синтетичен бризент , в който се поставя тежест за обтягане на завесата (тръба, профил или друго).

Върху кантовете може да се монтира обков за закрепяне.

 

Безплатни консултации и оглед на помещенията.

 

Две години гаранционен срок.

 

Ние ви предлагаме професионални, технически и индивидуални решения за красиво и ефективно закритие.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


СД Медичи Тодорови Сие - Ямбол

СД Медичи Тодорови Сие - Ямбол

0878 23 05 02

Тенти

Ямбол, ул. Ямболен 20

СД Медичи Тодорови Сие

Изработваме всякакви видове тенти и покривала с различно цветово съчетание по желание на клиента от PVC брезенти и винил.

 

За рекламни цели се изпълнява печат на надписи, емблеми и др. Съществуват и стационарни пана, които могат да се закрепват по различен начин – с капси, въже и др.

 

Изработваните тенти са устойчиви на слънце и дъжд и са подходящи за закриване на тераси и други открити площи.