Клиника MEDICARE ( Visit Website )

Клиника MEDICARE

Клиника MEDICARE – к.к. Слънчев бряг е основана като модерена медицинска практика. Тя е основана с идеята да представи съвременни и иновативни решения при третиране на здравословните проблеми. Друга основна задача на центъра е и качественото обслужване на пациентите, нуждаещи се от спешна лекарска помощ...

Презентация

Клиника MEDICARE

Клиника MEDiCARE – к.к. Слънчев бряг е основана като модерена медицинска практика. Тя е основана с идеята да представи съвременни и иновативни решения при третиране на здравословните проблеми. Друга основна задача на центъра е и качественото обслужване на пациентите, нуждаещи се от спешна лекарска помощ. За целта има на разположение лекарски екип за посещения по домовете, организиран транспорт, медицинска лаборатория и рентген, консултация със специалисти.

 

Клиниката е разположена в партерно помещение на площ от 100 м2 в хотел Пауталия в непосредствена близост до гр. Несебър. Към центъра принадлежи и аптека, което предполага цялостен затворен цикъл на обслужване на нашите клиенти.

 

Клиника MEDiCARE разполага с кабинет по Обща медицина и Амбулатория, Консулативнo-терaпeвтичен кабинет по кожни и вeнeрически проблеми.

 

Услуги

Услуги предлагани в КЛИНИКА MEDiCARE

 • Медицински прегледи и консултации

Обща медицина и амбулатория

 

Посещение по домовете

- Обслужване на чуждестранните пациенти по застраховка
- Проблеми по кожата, косата и ноктите
- Полово предавани проблеми
- Безболезнено премахване на доброкачествени кожни образувания
- Лечение на остри и хронични болки на костно-двигателния апарат и нервите; спортни травми
- Поставяне на : мускулни, венозни и подкожни инжекции
- Поставяне на венозни инфузии по указание на лекуващия лекар
- Грижа за раната
- Козметични процедури за подмладяване посредством модерна и безболезнена техника


Услуги, предлагани в MD PHARMA:

 • Лекарствени продукти - разполагаме с постоянна наличност от над 1 500 медикамента. Ако вашето лекарство не е налично в момента, бихте могли да го поръчате лично или по телефона и ще го доставим в рамките на 24 часа. Защото: Аптеката не е магазин и предлага продукти за здравето, необходими тук и сега.
 • Медицинска и декоративна козметика - Изборът на подходящ козметичен продукт зависи от редица фактори като тип кожа, пол, възраст, сезон, липса на витамини и още, и още, затова компетентната консултация е винаги необходима. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас продукт, без да е задължително продуктът с най-висока цена. Защото: Медицинската козметика не бива да се избира само по марка, опковка или цена. Тя съдържа множество активни съставки и винаги трябва да е подбрана лично за клиента.
 • Хранителни добавки - разполагаме с постоянна и постоянно увеличаваща се наличност от внимателно подбрани от нас хранителни добавки. Ако предпочитате да използвате природни продукти или ви е трудно да се ориентирате в множеството предложения - фармацевтът ще ви помогне да изберете най-подходящия за вас продукт. Защото: Пациентът трябва дa е сигурен в качеството и ефекта на използваната от него хранителна добавка.
 • Медицинска техника и консумативи - при нас можете да намерите богата гама от термометри, апарати за кръвно, инхалатори, глюкомери и друга медицинска апаратура на водещи производители. Всички предлагани артикули са с гаранция от производите от 1 до 5 години. Защото: На пазара има множество марки и модели, но за нас е важно клиентите ни да са защитени като потребители и да могат да разчитат на гаранционно и следгаранционно обслужване.
 • Безплатно измерване на тегло - тук можете безплатно да измерите теглото си по всяко време. Защото: Наднорменото тегло не е просто естетически недостатък, то е предпоставка за развитието на редица заболявания като диабет, хипертония, бъбречна недостатъчност и др.
 • Безплатно измерване на кръвно налягане - при нас можете безплатно да измерите кръвното си налягане с най-съвременни апарати, както и да получите компетентен съвет за необходими консултации или профилактични мерки. Защото: Ежедневните изменения на кръвното налягане са важна за вашия лекар информация, както за определяне на антихипертензивна терапия, така и за нейната евентуална корекция.
 • Дерматолог
 • Гинеколог
 • Невролог
 • Стоматолог

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Клиника MEDICARE - Слънчев бряг

Клиника MEDICARE - Слънчев бряг

0888 293 869 / 055 442 121

Клиники

кк Слънчев бряг, Хотел Пауталия

Клиника MEDICARE