Надя Груп Международен транспорт ( Visit Website )

Спедиторски фирми София Надя Груп Надя Груп
Надя Груп Международен транспорт

Надя Груп е доверен логистичен партньор с опит и богат автопарк, специализиран в международния транспорт и спедиция. Ние предлагаме персонално внимание и много разнообразни услуги и най-добрите транзитни времена...


Презентация

Надя Груп Надя Груп Надя Груп Надя Груп Надя Груп

Надя Груп

Надя Груп Международен транспорт

Надя Груп е доверен логистичен партньор с опит и богат автопарк, специализиран в международния транспорт и спедиция. Ние предлагаме персонално внимание и много разнообразни услуги и най-добрите транзитни времена за повече от 50 държави в Европа, Азия, за Русия и Украйна.

 

Осигуряваме максимално добри условия за сухопътен транспорт на цели и групажни товари, палетизирани и непалетизирани пратки, опасни товари и стоки изискващи температурен режим. Предлагаме спешни въздушни доставки от всякакъв вид и изгоден морски транспорт по цял свят.

 

Международния превоз на личен багаж при допълнителни мерки за сигурност е наша уникална услуга.

 

Добрата спедиция е добра, защото има опит, стабилни контакти и най-добрите цени от директните превозвачи. Това сме ние – Надя Груп Международен Транспорт.

Нашата мисия

Нашата мисия е да помагаме на производителите, вносителите и износителите в България да развиват и разрастват успешно своят бизнес,предлагайки бърза, качествена и индивидуално планирана транспортна услуга. Ние вярваме в коректните партньорски отношения, гарантираме лоялност към интересите на клиентите и представяме нашия професионализъм на тяхните услуги.

 

Нашата работа е да знаем и да можем, да създаваме поддържаме мрежа от доверени доставчици, обединявайки работата на десетки хора по цял свят в една обща цел – качествената доставка на всеки наш товар.

Надя Груп е партньор на TimoCom

Тимоком оперира в 44 европейски държави на 24 европейски езика, предоставяйки уникална високотехнологична комуникационна услуга в областта на транспорта и логистиката. Към момента в мрежата на фирмата участват над 30 000 проверени складове, логистични и транспортни компании. Чрез системата на ТимоКом ние предлагаме доверена услуга и спестяваме вашето ценно време.

Автопарк на Надя Груп за международен транспорт

Надя Груп разполага със собствен автопарк, включващ:

  • 13 бр. влекачи (Евро 4 и Евро 5)
  • 13 бр. полуремаркета,
  • 3 бр. хладилни полуремаркета (с двутемпературен режим)
  • 10 бр. тристранни щори (брезент).
  • Предлагаме превоз с високообемни композиции, включващи мегатрейлъри по 100 куб.м. и хенгери по 120 куб.м.

Собствена складова база в Казичене

Надя Груп разполага с 7000 кв м , складова база в кв, Казичене, гр. София. От тях 5000 складови площи и 2000 офисна част. 4 модерни рампи за товаро - разтоварни дейности,голям двор с възможности за маневриране и паркиране на камиони.

Офис на Надя Груп

Заповядайте в нашия офис на адрес:

  • Ул. Пловдивско поле 11, офис 22
  • Кв. Дървеница, София
  • Работно време: Понеделник – Петък 9:00 до 17:30

 

Спедиторски фирми София

 

Надя Груп

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Надя Груп Международен транспорт - София

Надя Груп Международен транспорт - София

02 444 7000

София, ул. Пловдивско поле 11

Надя Груп Международен транспорт

Надя Груп