Namewithchain ( Visit Website )

Ръчно изработени накити Namewithchain Namewithchain
Ръчно изработени накити Namewithchain

През летния сезон работя в к.к.Слънчев бряг. Това е един много хубав и голям курортен комплекс с леглова база от около 150 000 легла. Разположен е на брега на Черно море от южната страна на Стара планина. Ако се чудите къде да изкарате лятната си почивка, то заповядайте в Слънчев бряг...


Презентация

Namewithchain Namewithchain Namewithchain Namewithchain Namewithchain

Namewithchain

Namewithchain

Казвам се Красимир Петров. Живея в гр. Варна, България.


През летния сезон работя в к.к.Слънчев бряг. Това е един много хубав и голям курортен комплекс с леглова база от около 150 000 легла. Разположен е на брега на Черно море от южната страна на Стара планина. Ако се чудите къде да изкарате лятната си почивка, то заповядайте в Слънчев бряг. Плажът е страхотен и курортът предлага най-различни развлечения.А може и мен да срещнете и да си вземете сувенир.

С тази работа се занимавам от повече от 10 години. За мен е истинско удоволствие когато видя радостта в очите на някое детенце след като съм му написал името. Тъй като си обичам работата, а я практикувам само през лятото, реших да направя този сайт за да мога да работя и през зимния сезон. Специално за тези имена ми отне доста време докато се науча да ги пиша, но имах късмета да се уча от най-добрия учител. С него сме приятели и колеги и до ден днешен работим заедно. Много от клиентите ми в Слънчев бряг са постоянни, тъй като посещават курорта почти всяка година, а когато човек е на почивка винаги си купува сувенири и подаръци на себе си или на своите близки и приятели.

В работата много ми помагат съпругата ми и сестра и. На щандовете на които работим изработваме и други видове накити с имена. Един от тези видове е сувенир с името върху оризово зърно. Самото писане се прави с много тънък рапидограф директно върху зрънцето ориз, след което оризчето се поставя в малка стъклена колбичка със специален разтвор, който не позволява зрънцето да се разваля. Колбите се запечатват и са с различни форми, а разтвора в различен цвят. Така готовият сувенир може да се закача за герданче, гривна или ключодържател.

Друг вид сувенири, които изработваме са с готови метални букви и разноцветни мъниста.

Имаме и една много интересна играчка, която може да прави 260 различни фигурки. Казва се Космическо цвете и също е ръчна работа, направено от нас. При интерес, моля пишете ми за да Ви изпратя снимки.

 

Namewithchain

Какво Правя?

Както можете да видите от клипчето, имената се изработват ръчно, само с помощта на малки клещички. Материалът от който се правят е сребърна жица, която е сплав от сребро и други метали, като по този начин се постига по голяма здравина /чистото сребро е мек метал/.

Синджирчетата на които се закачат имената са обикновени и не са от благородни метали. Те са със стандартна дължина /45см/, но ако искате да бъдат по дълги /това не влияе на цената/, то моля да отбележите това в полето коментари във формата за поръчка. А ако желаете гривна с име, моля Ви да ми напишете колко да е дължина на гривната.

Относно обеците, то те са със стандартна големина /6 см в диаметър/, но могат да бъдат и по малки. Като размери едно име от 5-8 букви е с дължина 4-5см , но може да бъде направено и с по-малки, както и с по-големи букви.

Имената могат да бъдат написани и на кирилица.

Всяко име се изработва много бързо - за 2-3 минути, като в края си може да завършва с някакво украшение по желание /сърчица,цветенца,звездички и т.н./ .

Позовавайки се на дългогодишната си практика мога да ви дам някой предложения за накит на който не е написано име, а някои думи или фрази. Например: Love, Mum, Forever, Best friends, I love you и т.н. Също така може да се напишат и двойни имена, като например: Anna+Jonny. Двете имена могат да бъдат свързани със сърчице или някакво друго украшение по между си, а и на края на второто име също.

Ще си позволя да дам един съвет, ако желаете двойни имена, то по добре е те да бъдат по къси, тъй като две свързани дълги имена ще се получат прекалено дълги и според мен няма да стоят много добре на шията Ви. Но това е все пак Ваш личен избор. Освен това може да се напишат не цели имена, а само две главни букви /A+J/ .

 

Namewithchain

Космическо цвете - Разноцветни мъниста

Тази играчка се казва Космическо цвете. Тя може да се трансформира в 260 различни форми. Това е нова версия на една много стара играчка, която се казва Лотус. Тя произхожда от Индия като средство за медитация, която е описана в книгата Ведите (Ведите са четирите най-свещени книги на индуистката религия. Те се смятат за едни от най-старите книги написани някога от човечеството. Ведите имат истории за индуските богове, инструкции за ритуали, химни, поезия и молитви).

 

Космическото цвете е игра подходяща за всички хора, без значение от възрастта. Повечето от родителите го вземат за децата си, защото развива тяхното въображение и начина на мислене. Помага също за развиване на финната моторика. Има инструкция, на която са показани 20 основни форми.  За останалите трябва вашата собствена фантазия да се потруди ,а и така тествате своите умствени способности.

 

Играчката е ръчно изработена лично от нас. Можем да предложим богат избор на цветове на мънистата.

 

Ръчно изработени накити

Namewithchain Namewithchain Namewithchain
     
Namewithchain Namewithchain Namewithchain
     
Namewithchain Namewithchain Namewithchain
     
Namewithchain Namewithchain Namewithchain
     
Namewithchain Namewithchain Namewithchain
     
Namewithchain Namewithchain Namewithchain

 

Карта

 

Namewithchain

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Namewithchain - Варна

Namewithchain - Варна

0888 940 101 / 0897 872 077

Варна, бул.Владислав Варненчик

бл.40 вх.В ет.4 ап.29

Категории

  1. КОЛИЕТА
  2. КОЛИЕТА СЪРЦА
  3. ГРИВНИ
  4. ГРИВНИ ЗА КРАК
  5. ОБЕЦИ
  6. ИГЛИ
  7. КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
  8. ДВОЙНИ ИМЕНА

Namewithchain

Космическо цвете - Разноцветни мъниста