Натали клима ООД ( Visit Website )

Вентилационни системи София Натали клима ООД Натали клима ООД
Натали клима ООД

Натали клима ООД е българска фирма, създадена през 1995 г. Специализирана е в областта на климатичната, вентилационната и отоплителната техника, като проектира, произвежда, доставя и монтира оборудване по индивидуални проекти...


Презентация

Натали клима ООД Натали клима ООД Натали клима ООД Натали клима ООД Натали клима ООД

Натали клима ООД

Натали клима ООД

Натали клима ООД е българска фирма, създадена през 1995 г. Специализирана е в областта на климатичната, вентилационната и отоплителната техника, като проектира, произвежда, доставя и монтира оборудване по индивидуални проекти. Фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана с прецизни машини и съоръжения, организирани в съответствие с прогнозата за развитие на фирмата. На площ от 800 кв.м. са обособени цехове за производство на:


- Вентилационни решетки,
- Вентилационни съоръжения,
- Въздуховодни елементи,
- Прахово боядисване.

Ръководството на Натали клима ООД заедно със своите служители се стреми да направи фирмата различима от много други организации със сродна дейност, като предлага широка гама собствени продукти – както унифицирани, така и продукти със специфични изисквания по поръчка на клиента. В момента фирмата предлага на пазара над 30 продукта, като постоянно обогатява производствената гама с нови модификации на усвоените продукти. Персоналът на Натали клима ООД е високо квалифициран в дейностите, които извършва, обучен по специфична производствена технология на фирмата. Системата за управление на качеството е изградена въз основа на ISO9001:2000, като в нея са интегрирани всички процеси в организацията, които имат отношение към качеството на нашите продукти.

За периода на съществуването си, в резултат на сътрудничеството с наши и чужди партньори, Натали клима ООД изпълни вентилационни, климатични и отоплителни инсталации на много административни и търговски обекти на територията на страната. Фирмата залага на качество, коректност и дългосрочно партньорство. Благодарение на опита си и гъвкавата фирмена политика, ние сме предпочитан доставчик на много фирми.

Политика по качеството
Ръководството на Натали клима ООД официално декларира своята политика по управлението на качеството, която е огласена, разбрана, прилагана и поддържана на всички равнища в организацията. Политиката по управлението на качеството на фирмата е насочена към: Осъзнато високо качество на дейността на всеки, за пълно удовлетворяване изискванията на клиентите с качество на произвежданите продукти, отговарящо на националното законодателство при осигурени безопасни и здравословни условия на труд.

 

Натали клима ООД

Вентилационни системи София

  • производство на широка гама продукти за вентилацията и климатизацията.
  • проектиране производство и монтаж на вентилационни и климатични инсталации.
  • изработка на метални изделия по поръчка, рязане и огъване на листов материал.
  • прахово – полимерно боядисване. Разполагайки с професионална техника за боядисване и богата гама прахови бои предлагаме услугата прахово покритие на метални изделия. Максималните габарити на изделията , които приемаме за боядисване са:
    L = 3000mm. , B = 850mm. , H = 1000mm.

 

Натали клима ООД

Натали клима ООД

Натали клима ООД

Натали клима ООД

Натали клима ООД

Карта

 

Натали клима ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Натали клима ООД - София

Натали клима ООД - София

0884 592 355 / 02 9 571 583

София, бул. цар Борис III, №270

Натали клима ООД

Натали клима ООД