Неотайм ЕООД ( Visit Website )

Интериорни климатици София Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД
Неотайм ЕООД

Неотайм ЕООД е фирма с няколкогодишен опит в областта на климатизацията. Ние предлагаме климатици, подходящи за вашия дом, офис, административна сграда, семеен хотел, вила, фитнес зала и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения...

Презентация

Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД

Неотайм ЕООД

Неотайм ЕООД

Неотайм ЕООД е фирма с няколкогодишен опит в областта на климатизацията. Ние предлагаме климатици, подходящи за вашия дом, офис, административна сграда, семеен хотел, вила, фитнес зала и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения. Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които са насочени към нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените от нас климатици.


Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на монтажите на разнообразни климатични системи. При монтажите използваме високо технологични машини и техника, които осигуряват бързина, прецизност и безопастност . За изпълнението на професионалните си ангажименти, ние се стремим към най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти и партньори.


Пие предлагаме достатъчен избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с официални интернет сайтове и дистрибуторска мрежа в цял свят. При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас, като TOSHIBA, MITSUBISHI, FUJITSU - произведени в Тайланд и Япония; PANASONIC-произведени в Малайзия и Япония; HIT ACHI-произведени в Индонезия и Китай, както и лидерите в средния клас като LG - Корея.


Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение-консултация, доставка и монтаж, профилактика, гаранционно и извън гаранционно обслужване.

 

Неотайм ЕООД

Интериорни климатици София

Макар, че предлагаме монтаж, поддръжка и профилактика на климатици основно в София, можем да поемем поръчки и от цялата страна. По-долу ще се запознаете с цените на извършваните от нас услуги, които включват монтаж на климатици и сервиз на климатици в София.


Стандартен монтаж

 • 9 000 BTU - 150 лв.
 • 12 000 BTU - 150 лв.
 • 15 000 BTU - 150 лв.
 • 18 000 BTU - 160 лв.
 • 24 000 BTU - 180 лв.
 • над 24 000 BTU - 250 лв.

Посочените цени са без включен ДДС и са за един брой.

Възможни са и цени по договаряве.

 

Сервиз на климатици

Неотайм ЕООД предлага сервиз на всички модели климатици на следните производители: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi Hevi, Sharp, Hitachi, LG, Samsung, Toshiba, General, Panasonic, Fuji Electric, Treo, Kobe,Nippon, Neo и Midea. Потърсете ни на телефоните посочени в страницата "За контакти" всеки ден, дори и по празници и ние ще Ви посетим до 24 часа в удобно за Вас време.

 

Цени за сервиз на климатици

 • Диагностика на конвенционална клим.с-ма - 40 лв.

 • Диагностика на инверторна клим.с-ма - 50 лв.
 • Подмяна на компресор на климатик – цена 30 лева (труд)
 • Подмяна на антибактериални филтри – 20 лева (+ новите филтри 18-35 лв.)
 • Подмяна температурен датчик – 25-45 лева (за 1 брой)
 • Почистване на вътрешен топлообменник на климатик от 20 до 60 лева
 • Измиване на външен топлообменник – цени от 20 до 60 лева
 • Подмяна на четирипътен вентил – цена 50 лева (труд)
 • Подмяна на ЧЕК-вентил – 30 лева (труд)
 • Подмяна на кранове на външно тяло – 30 лева (труд за 1 брой кран)
 • Подмяна на електронен блок вътрешно тяло – 35 лева (труд)
 • Зареждане на климатична инсталация с R407C – 90 лева (труд + зареждане до 1000 грама)
 • Зареждане на климатична инсталация с R410A – 90 лева (труд + зареждане до 1000 грама)

 • Профилактика на климатик 9000/12000 BTU - 40 лева
 • Профилактика на климатик над 12000 BTU - 50 лева
 • Профилактика на климатик над 24000 BTU - 60 лева

 • Демонтаж на стар климатик до 12000 BTU – 50 лева (труд)
 • Демонтаж на стар климатик над 12000 BTU – 60 лева (труд)

 • Монтаж на тампони - 40 лева за комплект

Ние не правим компромис с качеството на използваните от нас материали

Преди извършването на монтажа трябва да се предвиди местоположението на вътрешното и външното тяло и всички останали подробности, свързани с монтажа, трябва да бъдат уточнени предварително.

 

Нашия съвет е предварителните консултации да са с опитни хора, занимаващи се с климатизация и по възможност обвързване с доставчика и изпълнителя на монтажа.В противен случай се променят условията по поддържането на гапанцията на климатика.

 

Какво включва стандартния монтаж?

Mедна тръба за ниско и високо налягане до 3 м., термо изолации до 3м, отводняваща гофрирана тръба до 4м. , кабел за комуникация ШВПС 4х1,5- до 4м, изолирбанд, бандажна лента, щепсел, стойка за външното тяло, дюбели за тухла или бетон, кабелни превръзки, болтове и шайби (за външно тяло).

 

Как протича монтажът?

Монтажът на климатик включва няколко операции като:

- пробиване на отвор през който ще минават тръбите и кабелите свързващи двете тела на климатика;
- закрепването на вътрешното и външно тяло на предварително подбрани и отговарящи на технологичните изисквания за нормалната работа на климатика места;
- окабеляване и захранване на двете тела на климатика ;
- свързване на двете тела на климатика с медни тръби и изолация;
- отвеждане на конденза на климатика с гофриран маркуч. Конденза на климатика трябва да се отведе на подходящо място където няма да образува неприятна локва. Най-добре е да се включи във водосточната система или вътрешната канализация;
- задължително обезвъздушаване на готовата система, поне 15 минути. Вакуумирането на тръбния път и вътрешното тяло намаляват влагата в системата в допусътими граници за нормална работа на климатика и е косвен метод за оценка херметичността на направените конусни връзки.
- при по-дълг тръбен път се добавя количество фреон ,съобразно изискванията на производителя.
Болшинството от гаранционните проблеми в климаитиците се дължат на неправилен или лошо изпълнен монтаж, затова изборът на опитна фирма за монтаж на аклиматици е важен за спокойствието на клиента в целия експлоатационен срок.


Cервиз

След монтажа на климатик Неотайм предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз. Фирмата има сключен договор с всички вносители. Гаранцията се определя в зависимост от марката. За да важи гаранцията е нужно, при възникнала повреда да се обръщате към нас, гарантирано проблемът ще бъде отстранен в съответния срок. При ремонт, извършен от друга фирма, гаранцията отпада. Същото важи и ако решите да свалите и да местите Вашия климатик.

 

При шум в климатика

Това не винаги представлява проблем, който трябва да се отстрани. В режим на работа, климатиците издават пукащи звуци. Това е така, защото при повишаване на температурата, пластмасата се разширява и от там идва това пукане.

 

Необичайна миризма

Възможно е причините за нея да са миризмите в помещението. Те циркулират и в климатика. Проверете филтрите - много често допълнителните филтри на климатика след определено време изпускат неприятна миризма и трябва да бъдат подменени.

Продукти

Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД

Инверторен климатик Fujitsu ASHG12LMCA

Инверторен климатик Fujitsu ASHG09LMCA

Инверторен климатик Mitsubishi MSZ - SF25VE

Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД

Инверторен климатик Mitsubishi MSZ - SF35VE

Инверторен климатик Toshiba RAS-10PKVP-E DAISEIKAI 5

Инверторен климатик Toshiba RAS-107SAV-E5

Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД

Инверторен климатик Toshiba RAS-10PAVP-E DAISEIKAI

Инверторен климатик Hitachi RAS/RAC 35 RPB

Инверторен климатик Hitachi RAS/RAC 25 RPB

Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД Неотайм ЕООД

Инверторен климатик Daikin FTX35J3

Инверторен климатик Daikin FTX25J3

Инверторен климатик Toshiba RAS-107SAV-E

Карта

 

Неотайм ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Неотайм ЕООД - София

Неотайм ЕООД - София

0899 104 898 - Мариян Петров

София, жк.Дружба 2, бл.315, вх.В

Неотайм ЕООД

Ценови листи