Найс Комфорт ЕООД ( Visit Website )

Найс Комфорт ЕООД

Всеки посетител бива посрещнат и изпратен като приятел. Ако сте почитател на живата музика, добрите изпълнения и качествените напитки това е мястото за вас...

Презентация

Найс Комфорт ЕООД

Основната дейност на строителна фирма Найс Комфорт е проектирането и изграждането на модерни жилищни сгради. Компанията е специализирана и в реставрацията на стари сгради, проектиране, саниране, както и във всички видове довършителни работи, електрически и ВиК инсталации.


Ние работим с екип от професионалисти в проектирането, за да гарантираме най-добрите срокове, функционалност и естетика.
Фирмите за строителен надзор с които работим са гарант за сигурност, надеждност и качество на вложените материали и труд.
Ние следим и контролираме всяка фаза от проектирането и строителството до довършителните работи и обзавеждането, което осигурява перфектно качество и постигането на зададените срокове.


Предлагаме цялостно изпълнение на довършителните работи – поставяне на теракот и паркет, фаянс, боядисване и обзавеждане на санитарни помецения. Оформяне на дворни площи, вертикална планировка, терасиране, редене на каменни пътеки и плочници, както и изграждане на каменни огради.


Извършваме пълна реставрация на стари сгради и покривни конструкции.

Ние изграждаме Вашия мечтан имот!

Найс Комфорт – стил, качество, коректност!

 

Ново строителство

Найс комфор е строителна компания специализирана в новото, качествено и функционално проектиране и строителство до ключ.

 

Работим с най-добрите проектанти, които ще сътворят вашия мечтан имот. Комбинираме функционалността с естетиката, кратките срокове и конкурентните цени.
Гарантираме качеството, надеждността, бързината на строителния процес.

 

Това е възможно благодарение на материалите, технологиите и системите с които работим.
Строим сградите от основите до ключ. Изграждаме електрически, ВиК, телефонни и интернет комуникации.

За нас приоритет е качеството и надеждността на крайния продукт.

Архитектура

Izgled_5Естетично, функционално и стилно проектиране.

 

Работим с най-добрите проектантски организации, гарантираци модерни, технологични, естетически издържани и функционални проекти.


Доверете ни се и ще разработим перфектната сграда за Вашите нужди. Дом, склад, търговски помещения, бизнес центрове, производствени бази…
Всеки проект ще бъде индивидуален и специален.

Реставрация

Върнете старата сграда към нов живот с финес и естетика. Найс Комфорт – специалисти в реставрацията!
01072011024
Имате стар имот, който искате да преобразите, точно според вашите желания? Или искате да реставрирате имота си с цел продажба? – Найс Комфорт е вашия партньор в този процес!


Реставрирането на стари имоти крие много рискове за живота и здравето Ви. Конструкцията на сградата може да е отслабена, въпреки това да не личи по външния ѝ вид. Затова с тези дейности трябва да се заеме екип от професионалисти.


Проекта и строителните дейности са наш специалитет. Ще работим в тясна връзка с Вас, за да получите точно това от което се нуждаете.


Реставрираме имоти до ключ! Изработваме проекта,конструкцията на сградата, покривната конструкция, всички видове водо- и топлоизолации, електро и ВиК мрежи, довършителни работи – настилки, мазилки, шпакловки, боядисване и оборудване на санитарни помещения. Найс Комфорт – приятел и партньор в строителството.

Саниране

Санирайте имота си! Енергоефективността му ще Ви се отплати.

487261_4929921444497_345873968_n

Санирането на имот е важна стъпка в подобряване на енергоефективността му. Сметките за отопление и климатизация ще намалеят осезаемо.


Прилагането на топлоизолация на сградата я изолира от външните атмосферни влияния. Така лятото ще е прохладно, а зимата топло.


Найс Комфорт работи с най-добрите топлоизолационни системи, замазки и външни покрития.

 

Нашия екип от професионалисти е с богат опит в такива проекти. Така ние гарантираме високото качество на извършената работа и енергоефективността ѝ.

Намалете разходитеси за отоплоние сега! Свържете се с нас и ще изготвим най-добрия проект за Вас.

Довършителни и ремонтни дейности

28042009171Майстори в изработката на детайла и естетиката в довършителните дейности. Когато става въпрос за ремонт – отговорът е Найс Комфорт!

 

 

Ако сградата Ви има нужда от ремонт, или имате обект нуждаещ се от довършителни дейности – Найс Комфор ще изпълни задачите качествено, бързо и на добра цена.


Ще изпълним проекта така, че да заемем минимално обитаеми площи и да не пречим на цялостното функциониране на сградата.


Предлагаме всички видове ремонтни и довършителни дейности -

 • зидария
 • покривни конструкции
 • електро и ВиК
 • полагане и подмяна на подови настилки
 • замазки
 • фасадни мазилки и системи
 • поставяне и рециклиране на дограми
 • отопление, вентилация, климатизация
 • гипсокартон
 • шпакловане
 • боядисване
 • оборудване на санитарни помещения
 • изработка на дървени вити стълби
 • оформяне на ландшафта
 • озеленяване и напоителни системи
 • градински пътеки
 • камменна зидария на огради

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Найс Комфорт ЕООД - Велико Търново

Найс Комфорт ЕООД - Велико Търново

0877 092 323

Строителни фирми

Велико Търново

бул. Васил Левски 15 ет.8

Найс Комфорт ЕООД