Найс Комфорт ЕООД

  • Найс Комфорт ЕООД

    Найс Комфорт ЕООД

    Найс Комфорт е проектирането и изграждането на модерни жилищни сгради. Компанията е специализирана и в реставрацията на стари сгради

Найс Комфорт ЕООД

Найс Комфорт ЕООД

Основната дейност на строителна фирма Найс Комфорт е проектирането и изграждането на модерни жилищни сгради. Компанията е специализирана и в реставрацията на стари сгради, проектиране, саниране, както и във всички видове довършителни работи, електрически и ВиК инсталации.


Ние работим с екип от професионалисти в проектирането, за да гарантираме най-добрите срокове, функционалност и естетика.
Фирмите за строителен надзор с които работим са гарант за сигурност, надеждност и качество на вложените материали и труд.
Ние следим и контролираме всяка фаза от проектирането и строителството до довършителните работи и обзавеждането, което осигурява перфектно качество и постигането на зададените срокове.


Предлагаме цялостно изпълнение на довършителните работи – поставяне на теракот и паркет, фаянс, боядисване и обзавеждане на санитарни помецения. Оформяне на дворни площи, вертикална планировка, терасиране, редене на каменни пътеки и плочници, както и изграждане на каменни огради.


Извършваме пълна реставрация на стари сгради и покривни конструкции.

Ние изграждаме Вашия мечтан имот!

Найс Комфорт – стил, качество, коректност!