ЕТ Николай Захариев - 21

  • ЕТ Николай Захариев - 21

    ЕТ Николай Захариев - 21

    Фирма ЕТ Николай Захарив - 21 е вече 15 години на българския пазар. Основната ни дейност е свързана с внос, производство и доставка на плодове и зеленчуци, ядки и подправки.

ЕТ Николай Захариев - 21

ЕТ Николай Захариев - 21

Фирма ЕТ Николай Захарив - 21 е вече 15 години на българския пазар. Основната ни дейност е свързана с внос, производство и доставка на плодове и зеленчуци, ядки и подправки. Предлагаме собствено производство на разнообразни видове туршии по стари български рецепти. Наши клиенти са както заведения за бързо хранене, ресторанти и кетъринг фирми така и магазини, вериги за хранителни стоки и офиси.

Екипът ни има богат опит в областта на кетъринг услугите. Персоналът ежегодно се обучава и постоянно се консултира от утвърдени чуждестранни компании и специалисти в областта на доставките и обслужването. Работили сме и работим гъвкаво за много голям брой клиенти, различни като мащаб и потребности.

За времето, което сме на пазара, можем да се похвалим с доволни и щастливи клиенти и постоянно нарастващи ангажименти. Отдаваме това на факта, че постоянно следим последните тенденции в областта на кетъринга и обслужването.

Ние винаги се стремим да отговорим на изискванията, на своите клиенти като предлагаме високо качество на стоките и бързина на доставките. Освен с всички видове плодове, зеленчуци, ядки и подправки, които се предлагат на пазара, фирмата осъществява внос на желани от Вас продукти по поръчка.

Фирма ЕТ Николай Захариев - 21 има дългосрочни отношения с едни от най-големите български производители и вносители, с което ние гарантираме за качеството на предлаганите от нас стоки, а доказателство за коректността в отношенията ни е непрекъснато нарастващия брой на нашите клиенти.

Карта