Ник България ( Visit Website )

Ник България

Нашата фирма е специализирана в обучението и консултирането на търговци, мениджъри и търговски екипи както и въвеждане на организираност в дейността им....

Презентация

Ник България

Нашата фирма е специализирана в обучението и консултирането на търговци, мениджъри и търговски екипи както и въвеждане на организираност в дейността им.


Искате ли значително повишаване на приходите и печалбите, личните резултати на Вас, на търговския екип или на отделни служители? Обадете ни се за вътрешно фирмено обучение.


Крайният резултат е успешно развитие на хората, техния потенциал и постигане на целите, които си е поставила организацията, в която работят.


Всеки един участник в наш курс, семинар или вътрешно фирмено обучение регистрира промяна още в първите дни след провеждане на обучението и бързи резултати.


Програмата ни за обучение съчетава в себе си иновативен подход в бизнес общуването, както и практически специализираните знания по ефективни продажби и организационно поведение, както и въвеждането на правилното администриране на хората води до високи приложими инструменти за успех на работното място. Услугите, които извършваме са: търговски и мениджърски обучения, тренинги, провеждане на тийм билдинги за сплотяване на екипа, услугата „таен клиент”, юридически услуги и консултации.


Доверете ни се за вътрешнофирмено търговско обучение на Вашите служители и ще бъдете винаги крачка, а и по далече пред Вашите конкуренти.


С професионализъм, спокойна работна среда и позитивизъм, заедно с общи усилия ще постигнем желаните от Вас резултати.

 

Ние правим ТЪРГОВЦИТЕ- ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

 

ТИЙМБИЛДИНГ- ПРИМЕРНИ ТЕМИ

Предоставяме на Вашето внимание, малка част от тиймбилдингите, които организираме. Нашата идея е заедно да измислим игрите и целите на Вашият тиймбилдинг. Важно е как Вие виждате организирането и провеждането му, какво искате да постигнете като резултат, кога и къде бихте искали той да се проведе, какво да е времетраенето му.

 

Ние се съобразяваме с всичко това и изготвяме тиймбилдинг специално за Вашата фирма и според спецификацията на Вашите служители.

 

Безлюдният корабокрушенски остров

Екипът, корабокрушира на далечен и красив необитаем остров и е изправен пред забавни предизвикателства. Радиостанциите не работят и никой не може да ги намери. Както във всяка една такава ситуация екипът има много разногласия, относно стратегията си за завръщане у дома и се разделя на отделни групи от съмишленици. Целта на всяка отделна група е да измислят стратегия за оцеляване и съответно връщане към цивилизацията.

 

За да си тръгнат от Острова отборите трябва да преминат през серия от мисловни и физически изпитания, за да разгадаят тайната на острова и да могат да се завърнат у дома.

 

Събирайки частите от пъзела, които получават, преминавайки през изпитанията, скоро всички разбират, че за да се спасят и да намерят последното парче от пъзела, трябва да обединят усилията си, да изгладят различията си и заедно да продължат напред към последното изпитание, което да ги измъкне от ужасяващият и изпълнен с опасности безлюден остров.

 

 

Целта на тази програма е да помогне на участниците да разберат как да бъдат по- ефективни като екип, да насърчи провеждането на дискусии, справяне с промени, взимане на решения, сплотяване на екипа и оптимизиране на работният процес, и разбира се е изключително забавна и динамична.

 

Божествената пирамида на фараона

Заповядайте в страната на фараоните! Потопете се във величието на пирамидите и станете най- добрият архитект и строител на най- величествената пирамида в света.

 

Тутанкамон търси най- талантливият екип, който да му построи най- величествената пирамида, строена до сега. Но задачата не е никак лесна. За да бъде сигурен, че ще получи най - оригиналната пирамида за своето време, Тутанкамон възлага задачата на няколко архитекта и строителни екипи, които е събрал от целият свят. Наградата е уникална по рода си и всеки иска да я спечели, но фараонът ще я даде само на този екип от архитект и строители, които наистина успеят да го впечатлят с оригиналност и дизайн невиждан за века. Има един малък проблем. Бюджетът е ограничен и фараонът е принуден да го раздели между екипите, които се отзовават и надпреварват за наградата. Как да построят най- забележителната Пирамида с крайно недостатъчни средства?

 

За да съберат още злато и да изпълнят проектите си, отборите ще трябва да преминат през серия от тематични изпитания за познания относно пирамидите и да проявят търговския си нюх на Египетската стокова борса. Кой отбор ще си тръгне с награда и кой не?

 

Тази тиймбилдинг програма не само ще Ви забавлява, но и ще провокира екипите да постигнат синхрон по отношение на комуникация, планиране, взимане на решения, справяне с проблеми за осъществяване на плановете на Вашата фирма.

 

Бъди първи за 45 минути

Искате да мотивирате, съживите и изпълните с енергия Вашият екип- тази програма за тиймбилдинг е Вашето решение.

 

Часовникът тиктака и нямате никакво време, напрежението расте, адреналинът се покачва..... Кой отбор ще спечели повече точки и ще стане победител?

 

Как протича програмата?

 

Всеки един отбор получава по една кутия, която съдържа съдържаща определен брой странни артикули и списък със много предизвикателства. Предизвикателствата градират по трудност, затова точките, които може да получите варират от 1 до 10 точки. Освен това всеки отбор разполага с ограничено време от 45 минути , за което да се опитва да спечели максимален брой точки.

 

Всеки отбор трябва да реши кои предизвикателства може да изпълни и колко точки ще му донесат те. Отборът, който е събрал най- много точки за 45 минути е победител.

 

За да успеят да вземат още една голяма награда, отборите ще трябва да се синхронизират за една игра.

 

Целта на тиймбилдинга е да оптимизирате Вашият екип, както да работят заедно и да изгладят различията си, така и да могат да си разпределят задачи помежду си в името на една кауза. Под формата на голяма забава, служителите Ви ще придобият умения ,които нямат или ще доразвият вече съществуващи, като комуникация, екипна работа и т.н.

 

Влез в „обувките” на другия

Този уникален Тиймбилдинг подход се основава на импровизирани театрални занимания, базирани върху възлови ситуации, които срещат Вашите служители, чрез които да провокираме членовете на Вашия екип да се забавляват и да се учат заедно. Целта е да пресъздадем проблеми, които Вашите служители се затрудняват да рещават в ежедневната си работа.

 

Участниците ще проиграят различни упражнения, които включват симулиране на ситуации и взаимоотношения, хвърляне на високи залози и взимане на важни, детайлни решения, свързани с дейността им. Това е изключителна възможност за членовете на Вашия екип да се подготвят за реални ситуации в безопасна и приятелска среда, да се поставят на мястото на другия и да постигнат успех с увереност, без страх от евентуален провал.

 

Тийм билдингът е подходящ, както за търговски фирми и проблемите, които служителите срещат в процеса на осъществяване на продажбата, но и за фирми, които не са търговски, но различните казуси, които възникват ежедневно, затрудняват служителите и решаването им им се вижда от трудно до почти невъзможно.

 

Ние предпочитаме да получим информация от Вас, какво затруднява служителите Ви, но при липса на проблем имаме невероятен подход към прилагането на различни ситуации, които може би ще възникнат с течение на времето.

 

Имаме още много други предложения за провеждане на тиймбилдинг и с радост ще ги споделим с Вас или заедно ще комбинираме, за да постигнем крайната цел на проведения тиймбилдинг!!! Оставяме решението на Вас и не се колебайте да споделите Вашите идеи с нас и заедно да се забавляваме!!!

 

ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

С голямо удоволствие ще Ви помогнем да постигнете по- големи резултати с помощта на своя екип. Ние сме гъвкави, позитивни и с радост ще дойдем в удобно за Вас време да обсъдим заедно стратегията за ефективност на Вашите служители.


За всеки, който се занимава с продажби е ясно, че без подготовка няма успех. Всеки успешен търговец ще Ви каже, че има определени правила и стъпки, които е спазвал, за да стане успешен. Това са доказани с времето стъпки, които носят крайният успех, а именно- карат клиента да остави парите си при Вас. Всеки търговец има своята разновидност и ние се съобразяваме със специфичните изисквания за работа във фирмата Ви.

 

Целта ни е с общи усилия да преодолеем подводните камъни, които забавят успехите на всички ни. Съобразяваме се с индивидуалния работен план и до усъвършенстваме качествата и способностите на служителите, за да са ефективни, гъвкави, усмихнати и позитивно настроени към всеки клиент в различните видове продажби и услуги.

 

ОБУЧЕНИЯ И ТРЕНИНГИ

Вложените в обучения средства вървят ръка за ръка с големият брой доволни клиенти.


НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ СА:
Теоретични, практични със силен емоционален заряд, мотивиращи за по- големи успехи и насочени към индивидуалните проблеми, които срещат служителите Ви в процеса на работа с клиентите и управлението на екипа си.


Положителното отношение към служителите и проблемите им дават сигурност в компанията. Бъдете приятели и работете заедно в справянето с трудностите в продажбите като ги изпратите при НАС.

 

Ние ще им помогнем в цялостният процес на продажбите – от намирането на повече нови клиенти до успешно финализиране на сделките и мотивацията на клиентите и себе си.

 

Обученията са:
Търговски обучения
Мениджърски обучения
Вербална и невербална комуникация


Тренинги за:
Сплотяване на екипа
Ролеви игри за справяне с конкретно зададени ситуации, спрямо фирмата
Развитие за водене на преговори
Развитие на търговски и управленски умения

 

 

КАК ДА МОТИВИРАМЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ

Всеки един мениджър се нуждае от екип, но този екип трябва да е успешен.

 

Никой няма да се чувства мотивиран, ако отношението на мениджъра не съответства на положените усилия и постигнатите резултати.


Ние ще помогнем на всеки мениджър с разкриване на различните методи за мотивация на екипа си, за да може да се изкачват заедно по стълбата на успеха.

 

 

Важно е мениджърите да разберат, че мотивацията на екипа не е само парична, но и морална.

 

Ще изградим качества във всеки един лидер, за да може той и екипът му да вървят рамо до рамо и да го няма чувството на превъзходство.

 

Тема на обучение: Комуникация по телефона

Етикет и повишаване на производителността в телефонните разговори
Представяме Ви малка част от това обучение.
На какво наблягаме и кои са акцентите в него?

 1. Значението на телефона като бизнес инструмент.
 2. Какви етични норми трябва да спазваме?
 3. Времеви граници в телефонните комуникации.

Какво ще постигнете чрез това обучение?


Повишаване на качеството на обслужване на клиенти при провеждане на телефонни разговори за определяне на лична среща, при провеждане на делови разговори по телефона, конферентни разговори или при предлагане на услуга или стока по телефона.

 

 


Чрез ролеви игри и решаване на съществуващи конкретни казуси ще изпълним всички поставени задачи.


Това обучение е подходящо за фирми, който използват телефона като бизнес инструмент.
Период на обучението: 1 ден- 6 часа

 

Тема на обучение: Контакти- видове

Това обучение е важно, защото всеки търговец трябва да знае по какъв начин да установи контакт с бъдещите си клиенти.
В това обучение акцентираме на:

 1. Преките методи за установяване на контакт
 2. Основните групи клиенти
 3. Най- често използваните методи за създаване на контакти
 4. Елементите на продажбеното представяне
 5. Основните видове възражения
 6. Техниките за справяне с възраженията

Какво ще постигнете чрез преминаването на това обучение?


Всеки, който премине това обучение ще разбере по какъв начин може да събира своите контакти и да избере най- подходящият за него. Как да установи контакт с бъдещите си клиенти и да се насочи към правилната група клиенти спрямо своята дейност.
Всички поставени цели се осъществяват с помощта на много ролеви игри и решаване на реални казуси.


Период на обучението:1 ден – 6 часа или 2 дни – по 3 часа.

Тема на обучение: Вербална и невербална комуникация

Това е тема, която може много дълго да бъде разисквана, но ние Ви представяме една малка част от нея.


Вербална комуникация

 1. Какво е това вербална комуникация?
 2. Защо трябва да бъде използвана по време на преговори като способ за убеждаване?
 3. Кои са реторичните умения?

Невербална комуникация

 1. Какво е това невербалната комуникация?
 2. Невербални сигнали.
 3. Типове дистанции.
 4. Техники при невербалната комуникация
 5. Мястото на предметите при невербалната комуникация.
 6. Положителни и отрицателни телесни знаци и тяхното значение.

 

Какво ще постигнете чрез преминаването на това обучение?

 

Ще усвоите до съвършенство скритите сигнали, които всеки клиент използва - дали съзнателно или несъзнателно.


Това обучение е подходящо за търговци, мениджъри и служители, които всекидневно се срещат с клиенти.


В цялостното обучение се включват много ролеви игри за разпознаване на невербалните сигнали съчетани с примери от действителността за конкретната фирма и разчитане на всички сигнали по време на среща с клиент.


Период на обучението: 2 дни по 6 часа

 

Тема на обучение: Първият контакт и комуникация с клиента

В това обучение акцентираме на следното:
 • На кои комуникативни сигнали реагира клиента?
 • Как да комуникираме с клиентите?
 • Как различните психологически типове продавачи се отнасят към продажбата?
 • Самоанализиране.
 • Комуникацията и преминаването й през различните етапи.

 

Преминавайки през това обучение Вие ще постигнете:

 • https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdlyB1ZtvkdtVb3Pn8wYeSzD4n4uW_zBFawW8OJfPTUNee3x1FrgЛесна комуникация с Вашите клиенти
 • Ще определите какъв тип продавач сте
 • Какви са етапите на комуникацията с клиента и каква последователност трябва да спазвате за достигане на крайната си цел

Цялото обучение е организирано с разиграване на ситуации за осъществяване на първият контакт с клиента и отсяване на грешките, които правят участващите в обучението.

 

Период на обучението: 1 ден – 6 часа

Тема на обучение: Типове индивидуалности на клиента

В тази тема на обучение Ви разкриваме характерните типове клиенти и как лесно да ги определите.


В това обучение акцентите са:

 1. Характерните типове клиенти.
 2. Какво искат клиентите?
 3. Какви са видовете клиенти и как да подходим към всеки индивидуално?
 4. Психологическите типове клиенти.
 5. Анализиране на клиенти.
 6. Как да разпознаем трудните клиенти и какви типове биват?

Какво ще постигнете чрез преминаването на това обучение?


Това обучение ще Ви помогне да определите всеки клиент и да работите с него индивидуално без никакви затруднения да се справяте с неговите изисквания и потребности.


С подходящи ролеви игри ще научим Вашите служители как в реални ситуации да разпознават вида клиент и правилно да се насочват към потребностите му и да се справят с множеството им изисквания.


Период на обучението: 1 ден – 6 часа

 

Тема на обучение: Справяне с възраженията на клиента

В това обучение е важно да знаете, че възражението е по скоро като израз на безпокойство, а не като отказ от покупка.


Най - важните акценти тук са:

 1. Какви са правилата при получено възражение?
 2. Кой са неписаните закони за справяне с възраженията?
 3. Стъпките при справяне с възраженията.
 4. Смекчаване на възраженията.
 5. Осемте златни правила за справяне с възраженията на клиента.

Какво ще постигнете с преминаването на това обучение:


Най – важното на едно такова обучение е да преквалифицираме себе си при получено възражение. Във всеки бизнес се срещаме с едно голямо „НЕ” всеки път когато разговаряме с клиент.

 

Как да се справим с всяко възражение и да осъществяваме почти всяка сделка и да сме на печалба- това ще научите при нас.

 

 

Осъществяваме тази цел с много ролеви игри, които пресъздават реални ситуации и помагаме на участниците в обучението да се справят с най- различни възражения.

 

Период на обучението: 1 ден - 6 часа или 2 дни по 3 часа

 

Тема на обучение: Грешки и трикове при търговските разговори

Това обучение се различава с това, че при търговски разговори и преговори, често допускаме уж малки грешки, които мислим, че няма да ни се отразят при преговорите с клиента, но грешим. Вашите служители ще научат кои са и как да ги избегнат като научат следните неща:

 1. Грешките при провеждане на търговски разговор.
 2. Влиянието на отстъпките, крайните срокове и статистиките.
 3. Подготовка преди започване на преговорите.
 4. Приключване на сделката- няколко подхода за успех.

Какво ще постигнете преминавайки през това обучение?


Ще разберете къде грешите при провеждане на разговорите си с клиентите и защо не достигате до завършване на сделката и триковете, които трябва да използвате.

 

Всичко това ще постигнем с много ролеви игри и забавление и онагледяване на грешките и триковете, които допускаме по време на преговори.

 

 

Период на обучението: 1 ден- 6 часа

 

Тема на обучение: Как да преговаряме за цената?

Това е тема, която е една от водещите в наше време.
Повечето от клиентите ги интересува ниската цена на стоката или услугата, която се предлага. Ние ще Ви покажем методи и подходи как да заобиколите цената, а да продадете нуждата от продукта.


Тук акцентираме на:

 1. Каква е задачата на продавача?
 2. Изброяване на преимуществата на стоката.
 3. Сравняване и разшифроване на цената.
 4. Как да се въздържате от отстъпки и какво друго може да им предложите?

Какво ще постигнете преминавайки през това обучение?


Най – важното в преговорите с бъдещият клиент е момента на преговора за цената- той е жизнено важен и може да провали вече почти сключена сделка.

 

Тук ще научите най - успешните начини за преговаряне за цената с помощта на ролеви игри и реални ситуации от Вашето ежедневие и ще усвоите тактиките, които най- много Ви прилягат, за да бъдете успешни в сделките си.

 

 

Период на обучението: 1 ден – 6 часа

 

Тема на обучение: Кога клиента е готов за покупка?

Това обучение ще Ви разкрие признаците, по който да разпознавате кога Вашият клиент е готов за покупка.


Ето една малка част от това, което засягаме в тази тема:

 1. Сигнали на клиента за готовност към покупка.
 2. Различните промени в езика на тялото.
 3. Жестовете на агресивност и готовност от страна на клиента.

Каква е ползата от едно такова обучение?


В тази тема на обучение ще Ви запознаем с всяка една позиция на тялото на Вашият клиент - как да разберете какво иска да Ви каже чрез езика на тялото и как да действате спрямо него.

 

Ще се научите кога да сте по- агресивни със стъпката на продажбата и кога не. Всичко това постигаме с ролеви игри и примери, които са доказано действащи.

 


Период на обучението: 1 ден – 6 часа

 

Тема на обучение: Как да уловим голямата сделка

Чрез това обучение ще финализирате успешно своята сделка и ще усвоите тънкостите за достигане на крайната цел.


Какво ще научите?

 1. Как правилно да построявате деловият разговор?
 2. Как да направим равносметка на приключилият разговор?
 3. Седем метода, които трябва да бъдат спазвани!

Как ще научите всичко това?


С помощта на целенасочени ролеви игри, които имат за цел да Ви научат как да уловите голямата сделка с лекота.


За кого е подходящо това обучение?


За мениджъри, търговски консултанти и служители, които всекидневно се срещат с клиенти за водене на преговори.

 

Период на обучението: 1 ден – 6 часа

 

Обучение за мениджъри

Как да бъдем по- успешни мениджъри?

 

Мениджърите са главата на екипа, затова всеки от тях трябва да знае как да ръководи служителите си без да става техен господар.


Всеки преминал това обучение ще разбере какво трябва на служителите му, за да бъдат сплотени, добри професионалисти и мотивирани, за да вършат работата си с удоволствие и лекота.

 1. Кой са важните ключове за ефективното лидерство?
 2. Принципите на лидера на екипа.
 3. Рамки на лидерството.
 4. Как да мотивираме екипа си?

Как ще постигнем всичко това?


С ролеви игри и доказана практика за успешно лидерство, тъй като най – важното за всички лидери е екипът, а без знания за управление- този екип е неефективен и съответно лидерът е неуспешен.


За кой е предназначено това обучение?
Това обучение е подходящо за всички бъдещи мениджъри и настоящи такива, за да могат да се видят отстрани какви грешки допускат и не трябва да допускат.

 

Период на обучението: 1 ден – 6 часа или 2 дни по 3 часа

 

Тема на обучение: Как да се явим на интервю за работа и да спечелим желаната позиция?

Това обучение е подходящо, както за хора, които стартират своята професионална кариера за първи път, така и за хора, които търсят и не намират работа дълъг период от време.


Тук се акцентира на следните неща:

 1. Как да структурирате автобиографията си и да изготвите подходящо мотивационно писмо?
 2. При поканата за интервю - как трябва да реагирате?
 3. Провеждане на самото интервю – какво поведение да имате?

С това обучение ще разберете стъпките, които трябва да бъдат следвани за достигане на крайната цел, а именно да получите желаната работа.


Ще разберете къде са най - често допусканите грешки, за да може да ги избягвате?
Ще бъдат водени дискусии по темата, разигравани ролеви игри и анализиране на минали неуспешни интервюта.

 

Период на обучението: 1 ден - 3 часа

 

Обява

Ник България ЕООД организира обучение на тема: „Как да се явим на интервю за работа и да спечелим желаната позиция?”


В това обучение ще научите грешките, който допускате несъзнателно от кандидатстването за работа до самото провеждане на интервюто.


Явяването на интервю за работа е сложен процес. Ние ще Ви научим как да подготвите една професионална автобиография, а не да свалите от интернет формуляр и да го попълните. Следващата стъпка е мотивационното писмо. То е много важно при кандидатстване за работа дори и да не се изисква. В интернет пространството шаблоните на тези мотивационни писма са много и работодателите ги знаят наизуст, което ни изиграва лоша шега. Последната стъпка и може би най – важната е самото интервю и как да се държим.


Ние ще Ви научим как най – успешно да се представите пред бъдещите Ви работодатели, от ръкостискането за запознанство, до края на интервюто.


Със сигурност всеки, който кандидатства за работа и не го вземат за позицията се пита:
” Защо не ме избраха мен за тази длъжност?”
„ Какво ми липсва?”
„ С какво другият, който наеха е по - добър от мен?”


Ние ще отговорим на всички тези въпроси и ще пресъздадем успешното за Вас интервю за работа.


Ще се разиграват ролеви игри по темата на базата на действителни случай, ще се водят дискусии и ще се анализират ситуации.


Това обучение е подходящо, както за хора, които стартират своята професионална кариера за първи път, така и за хора, които търсят и не намират работа дълъг период от време.
Ние ще Ви помогнем да изчистите грешките, които допускате така, че да спечелите позицията, за която кандидатствате.


Обучението ще се провежда всеки ден в периода от 08.09.2014г. до 12.09.2014г. и от 22.09.2014 г. до 26. 09. 2014 г. от 11:00 часа, като адреса ще се уточни след приключване на записванията.

 

Времетраене на обучението: 1 ден - 3 часа
Цена за едно присъствие: 10 лв. на човек с ДДС.

 

За записвания или запитвания относно обучението ни потърсете на:
тел./факс: 02/ 824 19 79
моб. тел: 0894/ 442 373; 0894/ 440 536
e- mail: nikbulgaria@gmail.com
Записванията приключват на 05. 09. 2014 г.

 

Екип

Наталия Цветкова

0894 442 373 - Управител

 

Христо Петров

0894 443 166 - PR мениджър

Катя Веселинова

0894 440 536 - зам. Управител

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ник България - София

Ник България - София

0894 442 373 / 0894 440 536

0894 443 166

N/A
Услуги

София, бул. Д-р Петър Дертлиев 42

Други услуги

1. Юридически услуги и консултаци
2. Тийм билдинги
3. Услугата таен клиент
4. Маркетингови стратегии и проучвания