НИКИ СТИЛ ЕООД   ( Visit Website )

"НИКИ СТИЛ" ЕООД е фирма, специализирана в производство на мебели за обзавеждане на кухни, дневни, детски стаи, спални, офиси, заведения и хотели. Произвежданите мебели са от ламинирани плоскости и MDF. Материалите, които използваме са екологично чисти и са сертифицирани по ISO 9001. Фирмата работи само с марков обков, което е предпоставка за високото качество на продукцията и за многото доволни клиенти.

Мебелите се произвеждат по индивидуален проект, съобразен с желанието и потребностите на всеки отделен клиент.

Фирмата разполага с офис – мострена зала и производствен цех , оборудван с най-съвременни и модерни машини , които са гаранция за високо качество на произвежданата продукция и ефективност на технологичния процес. Това ни дава допълнителна гъвкавост и динамика.

От създаването си до днес "НИКИ СТИЛ" ЕООД предлага и влага в произвежданите мебели електродомакински уреди за вграждане, кухненски мивки и матраци на реномирани и водещи европейски компании.

Фирмата разполага със собствен транспорт.

Мебели

НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД
     
НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД
     
НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД
     
НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД НИКИ СТИЛ ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

НИКИ СТИЛ ЕООД
НИКИ СТИЛ ЕООД
0878/635 260, 0888/635 260
Мебели 
гр.Варна, ул."Д-р Петър Дертлиев" 28

"Ники Стил" ЕООД предлага следните услуги:

 • разкрояване;
 • кантиране;
 • разпробиване за сглобки;
 • изработване на заоблени форми;
 • монтаж на място.

Транспорт

"Ники Стил" ЕООД разполага със собствен транспорт. На разположение сa два  автомобила - един лекотоварен и един тежкотоварен.

 

Проектиране

"Ники Стил" ЕООД предлага цялостно проектиране на вътрешни пространства с помощта на дизайнер - наш дългогодишен партньор.

По съгласуван с клиентa вариант, се изработва проект, който съдържа необходимите количествено–стойностни сметки, техническите и работни черетжи, необходими за започване на изпълнението.

Предложенията могат да се визуализират с различни графични програми за представяне в реален вид. Вижте някои примери, изработени от нас по-долу.