Никол Про Дизайн ( Visit Website )

Мебели по индивидуален дизайн София Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн
Никол Про Дизайн

Всичко от света на мебелите. Кухни , спални , гардероби , секции , маси , офис оборудване, и още много други.


Презентация

Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн

Никол Про Дизайн

Никол Про Дизайн

„Никол Продизайн” е фирма за мебели по поръчка, в която работят специалисти с любов към професията си и богат опит. За своите 10 години на Българският пазар се доказахме, като надежден производител на мебели, който спазва сроковете, държи на качеството и надеждността на произведените и монтирани мебели.

 

Основни принц ипи, които следваме в нашата работа: Коректност – спазваме предварително уговорените срокове. Докато изработваме идейния проект и офертата, и ги обсъждаме с вас, се стремим да балансираме между качеството и цената на мебелите. Нестандартен, индивидуален подход – всяко пространство е различно, нуждите на хората са разнообразни. Затова създаваме интериорни решения и мебели, които да са функционални, практични и красиви според вкусовете и навиците на конкретния клиент.

 

Любов към професията – винаги личи, когато нещо е правено с любов. Изпитваме удовлетворение от работата си и от факта, че можем да създадем удобни и красиви пространства, в които да живеете и да се чувствате добре!

 

 

Никол Про Дизайн

Материали

Мебели Никол Продизайн произвежда мебелите си от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Тяхното разнообразие обаче като видове, цветове, структури и покритие е голямо и ще задоволи и най-взискателните ни клиенти за мебели.

 

ПДЧ плоскостите които предлагаме са на всички вносители и производители на плоскости в България: EGGER, KAINDL,FUNDERMAX, GLUNZ, FALCO, ORMA, ENTEGRE, AKRITAS,KRONOSPAN и KASTAMONU. В техните цветове ще откриете голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори.

 

Цените между отделните плоскости не е голяма за това и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4% от избора на производител и цвят. За комбинацията от цветове за мебелите, може да се доверите на нашите дизайнери и техните практични решения които можем да Ви предложим за, обзавеждането на жилището с мебели по поръчка. МДФ плоскостите които предлагаме са на повечето вносители и производители на МДФ в България. МДФ който предлагаме се различава в зависимост от неговото покритие – натурален,фурнирован, гланциран акрил, гланциран полиестер, гланциран pvc,матиран pvc, фолио. Основната разликата между всичките видове е в покритието и кантовете. С изключение на натуралния и фурнирования мдф, всичките други видове са с готово покритие, което се избира по картелка с цветове и номера и не може да се променя.

 

Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки(фрезоване) в зависимост от конкретното задание. За това е и разликата в цената, най-скъпи са : боядисваните матариали, по-евтини – с готови покрития. За кухните предлагаме и термоплотове и термогръбчета, плотове и гръбчета от технически камък, стъклени кухненски  гръбчета ( принт стъкло и цветни по RAL).

 

Можем да ви предложим и богато разнообразие от мебели дръжки и осветление. 

 

 

 

Никол Про Дизайн

Услуги

Благодарение на дългогодишния опит в областта на проектирането, оформлението и производството на мебели по поръчка фирмата има гъвкав подход към всеки индивидуален клиент, съумявайки да съвмести строителните дадености на всяко жилище, като реализира проектите в качествена изработка.

 

ИЗГОТВЯНЕ НА ЕЛЕКТРО И ВиК СХЕМИ УСЛУГИ КЪМ ПО ДРЕБНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

 

Никол Продизайн предлага производствени услуги към по-малки фирми:

  • Разкрой на плоскости.
  • Кантиране.
  • Изработка на модули.
  • Изработка на таблени врати.
  • Разкрой и рязане на профили за врати от МДФ и алуминий.

 

 

 

Галерия

Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн
     
Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн
     
Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн
     
Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн
     
Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн Никол Про Дизайн

 

Мебели по индивидуален дизайн София

 

Никол Про Дизайн

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Никол Про Дизайн


Никол Про Дизайн

0897 828 157

FACEBOOK
Мебели

София, жк. Хр. Смирненски бл.33а

N/A

Никол Про Дизайн

Никол Про Дизайн