Офис Релакс ЕООД ( Visit Website )

Офис Релакс ЕООД

Офис Релакс ЕООД е създадена през 2005 г., за да отговори на нуждите от намаляване на стреса и повишаване на мотивацията на работното място. Ние сме екип от професионалисти, грижещи се за доброто здраве на нашите клиенти, създаващи благоприятна и здравословна работна атмосфера...

Презентация

Офис Релакс ЕООД

Офис Релакс ЕООД е създадена през 2005 г., за да отговори на нуждите от намаляване на стреса и повишаване на мотивацията на работното място. Ние сме екип от професионалисти, грижещи се за доброто здраве на нашите клиенти, създаващи благоприятна и здравословна работна атмосфера.

Какво правим

Профилактично-възстано-вителна програма за подобряване психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда.

 

Кои са предпоставките за създаване на програмата ?

На работното си място човек ежедневно е подложен на неизбежен физически и психически стрес. Работата пред компютър заставя човешкото тяло да заема продължително време еднотипна поза, при която мускулите са в постоянно напрежение. По този начин се възпрепятства достатъчното им кръвоснабдяване и тръбните мускули изпадат в кислороден глад, който води до неприятно усещане, дори силна болка.

 

Главният мозък реагира на това дразнение с допълнителна контракция на мускулатурата, за да изолира мястото на болката. Получава се порочен кръг, изходът от който е механично раздвижване на кръвта(масаж) или физически упражнения. Натрупаният стрес води до прояви на раздразнителност, нервност, невъзможност за концентрация, заядливост, разсеяност. Физическите му проявления са обща умора, отпадналост, болка, получена от напрегнатостта и недостатъчно кръвоснабдяване на отделни мускулни групи.

Какво представлява Офис Релакс?

15 минутен профилактично-възстановителен масаж на специализиран масажен стол TAOline Vital масажът намалява болката в областта на врата, горната част на гърба и раменния пояс, появяваща се от еднотипното натоварване на мускулатурата и ставите; въздейства стимулиращо на цялото тяло; подобрява кръвния ток; въздейства върху понижената активност на ставите; подобрява кръвоснабдяването на главния мозък При използване на фитбол (спортновъзстановителна топка от оригинално разработен материал в три размера, според височината на клиента) - се подобрява телесната стойка, постига се по-добро ниво на баланс, усещане на тялото и координация.

 

Само седенето върху топката по ю минути на час намалява опасността от спазматични болки в тръбната мускулатура и предотвратява изкривяванията на гръбначния стълб с 90%; топката успешно се използва и в офиса и може периодически да заменя стола, което е полезно, а и не пречи на работния процес

 

Цени

Спорт и релакс

Вътрешнофирмена организация и осигуряване на спортни мероприятия.Осигуряване на спортни бази и инструктор, с ползване на задължителна отстъпка за фирми и физически лица.

 

Карта

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Офис Релакс ЕООД - гр.София

Офис Релакс ЕООД

 

 

Услуги

 

 

Тимбилдинг

Нашият тимбилдинг е съчетание от модерни техники и методи и гъвкав подход спрямо нуждите и изискванията на организацията партньор. Нашата цел е да ви помогнем да погледнете на общуването в екипа си по различен и нестандартен начин, изнесен от работната среда. Чрез различните игри и активности, с които работим, предлагаме забавни изживявания, незабравими приключения и в същото време възможност за дълбоки прозрения в поведението и отношенията с колегите.