Олимп ООД ( Visit Website )

Олимп ООД

Българският орех притежава невероятни вкусови качества, което се дължи на благоприятното географско разположение на страната ни. Високото качество на предлагания от нас орех се дължи на неговата прецизна обработка...

Презентация

Олимп ООД

Създадена през 2001г. Олимп ООД се занимава с търговия на орехи и орехови ядки.

 

Българският орех притежава невероятни вкусови качества, което се дължи на благоприятното географско разположение на страната ни. Високото качество на предлагания от нас орех се дължи на неговата прецизна обработка. 

 

Орехите са считани от много експери за най-полезните ядки, тъй като са богати на омега-3 мастни киселини, на витамини А, С, Е, Р и В, на минерали и на висококачествени белтъчини. Тези ядки са с голямо съдържание на аминокиселината триптофан, на антиоксиданта и фитохимикал елагова киселина и фибри. 

 

Олимп ООД

Олимп ООД притежава собствена ферма за овце като продава качествени породи агнета целогодишно. Фирмата предлага овча вълна – прана и непрана.

 

Предлага на своите клиенти висококачествено обработени агнешки и телешки кожи.

 

Галерия

     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Олимп ООД - Разград

Олимп ООД - Разград

0888 542 613

N/A
Ядки

Ясеновец, ул.Св.Кирил и Методий 12

обл. Разград

Бетонови изделия

Фирмата се занимава с производство на бетонови изделия. Бетоновите изделия, произведени от фирма Олимп ООД притежават високо качеството, здравина, устойчивост на външните условия и дълготрайност, подходящи са за изграждането на тротоари паркинги, дворове и др.