Тийм билдинг игри Екстрийм Гейм ( Visit Website )

Пейнтбол Тетевен Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм
Тийм билдинг игри Екстрийм Гейм

Играта пейнтбол е като шахмата. Изисква се интелигентност и концентрация. Не са достатъчни просто сила и скорост, за да бъдете победител в нея. Точно затова стратегията е изключително важна...


Презентация

Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм

Екстрийм Гейм

Тийм билдинг игри Екстрийм Гейм

Играта пейнтбол е като шахмата. Изисква се интелигентност и концентрация. Не са достатъчни просто сила и скорост, за да бъдете победител в нея. Точно затова стратегията е изключително важна.


Екстрийм ГеймПейнтболът e игра, която ви учи на самоконтрол и помага да откриете в себе си лидерски качества. Това укрепва вашата способност за работа в екип.

 

Накратко, основната идея на играта може да бъде описана така: Вие и Вашият отбор имате за цел да изпълните предварително поставена задача, криейки се зад дървета, скали или други, предварително направени укрития.

 

Имайте предвид, че през цялото това време другият отбор ще стреля по вас, а вие ще му отвръщате на огъня с огън, с цел да предпазите себе си и съотборниците си. Ако по време на тази престрелка бъдете уцелен някъде по тялото или маркера от играч, независимо от кой отбор, ще бъдете елиминиран за настоящата игра, а опониращият ви отбор ще спечели точки от това.

 

Играта пейнтбол може да бъде комбинирана с различни други игри за да направите вашия.

 

Тиймбилдинг възможно най-интересен!
Провеждаме игри и на посочен.
от вас терен стига да е подходящ.

 

ЕКСТРИЙМ ГЕЙМ ви предоставя възможност за комбинация на Пейнтбол със Джип Сафари за да ви доставим максимално удоволствие и много адреналин..

 

ОТКРИЙ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО!!!

 

Екстрийм Гейм

Джип-Сафари в Тетевенският Балкан

Открийте приключението с невероятна обиколка на чудния Тетевенски балкан с много разнообразни маршрути. Какво е различното този път ли?

 

-Дегустация на сирена(от които ще си спомните за детството)
-Скара в балкана(повечето от ястията са от дивеч)
-Дегустация на ракия(от която не боли глава)
-Софрата на овчаря(сядате в къщата на овчаря, всичко от менюто се прави на момента)
-Разнообразни маршрути (от които ще останете без дъх)
-Екстремни маршрути до царството на мечките (по заявка за тъщи)
-Тийм Билдинг програми(Пейнтбол и много други)

 

Ж И В А Т А М У М И Я

 

Във тази игра трябва да покажете съобразителност,бързина и умения. Всеки одбор си избира представител който ще бъде мумия, условието е другите от одбора да го мумифицират и пренесат във съркофага за най-кратко време.

 

ВНИМАНИЕ: Инструкторите ще следят стрикно дали е мумифициран изцяло и ще засичат време!

 

Точки се печелят за Правилно мумифициране и за време.

 

УСПЕХ!

 

Командос ВИМПЕЛ

 

Екип 1 ще има мисията да спаси от членове на терористите - Редник Райън, ранен и изостанал в гората, на когото ще трябва да окаже първа помощ и да се прибере в базата си. През същото време Екип 2 трябва да намери скритите aмуниции на екип 1, за да може със тях да си защитят базата! Мисиите са ясни, оръжия са заредени, кой ще бъде победител в битката - ще видите след 1,5 до 2,5 часа осъществяване на мисии между отделните екипи. Програмата е подходяща за компании с преобладаващи служители -млади, мъже като ИТ компании, логистични компании!

 

Тази игра може да се проведе във много вариаций,нейният тип е военна игра.

 

След обсъждане за времетраене на играта, участници, може да се вградят и други игри.

Тийм билдинг програма Лица от Кориците

Събудете креативността в компанията ви!


Всеки отбор представлява отделна модна марка. Членовете на екипа работят заедно за изработката на бранда, посланието, костюмите, хореографията, развихряйки  въображение и чувство за хумор.


Включва:: Истински стилист, face&art гримьор, фотозаснемане, дисководещ, видеозаснемане, материали и необходими аксесоари, екип от водещи, подаръци за всички. Ревю, оценяват се модните къщи, избор на корица и конкурентна борба сред модните списания! Освен забавление и проява на креативност, отборите ще изпитат дали се справят добре с управлението на време, ресурси и екипи, ефективна комуникация с правяне с непосилните срокове в медийния и модния бизнес. Подходящ за групи от 20 до 200 човека. Продължителност от 2,5 до 4,5 часа.

 

Разходка до Гложенския манастир

Манастирът се намира в близост до село Гложене, община Тетевен, Област Ловеч, на 12 km от град Тетевен. Разположен е на източния склон на планинския рид Лисец, под връх Камен Лисец, 1073 метра.

 

История:

Той е основан в началото на XIII век, през 1224 г., и е реконструиран през XV—XVI век. Легендата разказва, че манастирът е построен от киевския княз Георги Глож, който е основал и дал името и на село Гложене.

 

Монашеските килии са строени през 1858 г. Най-видната личност в Гложенския манастир през XIX век e игуменът Евтимий (Симеонов) от Сопот. Той е известен лечител. Манастирът е любимо място на Васил Левски, като скривалището му се пази и до днес. В близост се намира и село Голям извор, където е учреден и първият революционен комитет.

 

Тук се намира малък музей на Васил Друмев с монашеско име Климент, който от 1875 до смъртта си е митрополит на Търновската епархия. Той произнася проповед против католицизма, при което защитава православието[1]. Това достига до римокатолика Княз Фердинанд с посредничеството на тогавашния министър-председател Стефан Стамболов.

 

С Т Р Е Л Б А С Л Ъ К

 

Стрелба с лък ще ви откъсне от ежедневните проблеми и ще ви даде спокойствие и мотивация за постигане на целите в живота. Какво е чувството на стрелеца с лък, който е пуснал тетивата, но стрелата още не е достигнала мишената ? Щастие!

 

О Т К Р И Й П Р И К Л Ю Ч Е Н И Е Т О ! ! !

 

СЪКРОВИЩЕТО- ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТИЙМБИЛДИНГ

Доктор Хайнрих  Шлиман е посветил живота си на търсенето на различни археологически артефакти. Намирайки неговият дневник с помоща на компас вие ще разчитате знаци за да откриете "Съкровището".Разделени на два или няколко отбора ще се надпреварвате във едно вълнуващото приключение!

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

"Съкровището" е програма, която може да бъде реализирана навсякъде в България.Във програмата могат да се интегрират различни екстремни задания и забавни игри, съобразени със състава на групата. Базовата програма не включва екстремни елементи.Те могат да бъдат добавени по-желание на клиента.

АКЦЕНТА Е ПОСТАВЕН ВЪРХУ:

- Комуникация;
- Лидерство и роля на лидера;
- Екипно взимане на решения;
- Изграждане на схеми за съвместни действия.

Играта може да се практикува и на закрито.

 

ТЕТЕВЕНСКИТЕ ВОДОПАДИ

 

Ако трябва да опишем Тетевенските водопади само с няколко думи, това са: достъпни, изключително красиви, задължителна дестинация за любителите на природата.  Водопадите са два и се намират в Лествица планина, на 3 км южно от центъра на град Тетевен.  Основният водопад е наречен Скока. Той е образуван на река Козница и е с височина на пада 15 метра. Другият водопад Пръскалото е по-висок – около 50 метра, но е непостоянен и може да се види само през пролетта и след дъждове.

Пред водопадите е построена дървена беседка – чудесно кътче за прохладна почивка и пикник на броени метри от водните каскади. Ако искате да се насладите на пълната красота на водопадите, изберете пролетта,  когато пълноводието,  осигурено от топящите се снегове по планинските била,  ще позволи да видите и усетите пълната мощ на падащата вода.

 

ТРЕНИРОВКА РЕЙНДЖЪРИ

Умение за концентрация и добра преценка ще ви помогнат във тази игра. След инструктаж за боравене със пейнтбол пушка,трябва да преминете през препядствията и да улучите мишените.


Точки се печелят за бързина и точна стрелба.

 

ВНИМАНИЕ: Ако даден участник не улучи нито една от мишените отбора губи спечелените точки до този момент!

Х Л Е Б А Р Я

Виждали ли сте как диво прасе си изравя картофи?
И вие ще трабва да направите същото ако искате да спечелите тази игра.
Във купата има скрити три сушени сливи един от вас трябва да ги извади само с уста,и да ги пренесе на определено разстояние.
Има право на помощник който да му почиства лицето.
Точки се дават за време и най-атрактивен участник.

 

ВНИМАНИЕ: Смехът е неизбежен!

 

УСПЕХ!!!

 

Тийм билдинг програми за фирми и индивидуални клиенти:

 

Тийм билдингът или изграждането на екипа с цел сплотяването на колектива е обикновено ежегодна фирмена среща, която цели по-добра вътрешно фирмена комуникация и изграждане на доверие чрез общуване в неформална среда и решаване на проблеми, извън стриктно свързаните с работния процес.

 

Основните видове са:
-Приключенски тийм билдинг
-Екстремен тийм билдинг
-Спортен тийм билдинг

 

Ние ви предлагаме микс от най-добрите игри за да съчетаем в тази програма съобразителност, креативност, спортен дух и много смях!

 

Оцеляване на предела:Ще летите над река вързани за алпийско въже (въжен тролей), ще разгадавате старинни карти и ще се надбягвате с времето!

 

Робин Худ: Стрелбата с лък и най-вече точността ще ви помогне да докажете че и сами в гората може да си убиете вечерята!

 

Операция МОСАД: Ако споделяте мнението че бизнесът е война то тази игра е точно за вас!Ще търсите точки с компас и ще попадате на засади и много ще ви обстрелват!

 

Допълнителни игри:
-Живата мумия;Удавника; Хлебаря; Горската стоножка; Паяжината и много други!

В програмата може да се включи индивидуално или съчетано с други игри ПЕЙНТБОЛ!!!

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ И БОНУСИ

Нашите клиенти успоредно с тимбилдинг програмата могат да ползват и някоя от следните допълнителни възможности:

  • Професионално видео заснемане на събитието, монтаж на филма + DVD за всеки участник.
  •  Индивидуален или групов психологически анализ на участниците
  • Транспорт, ресторант, барбекю - ако клиента не може да
  • отдели време за подобна организация.
  •  Създаване на подкрепителни пунктове с храна и напитки по трасето на програмата
  •  Отстъпки от цената в сезона /10 декември - 10 април/

 

Галерия

Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм
     
Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм
     
Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм
     
Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм
     
Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм Екстрийм Гейм

 

Пейнтбол Тетевен

 

Екстрийм Гейм

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Тийм билдинг  игри  Екстрийм Гейм - Тетевен

Тийм билдинг игри Екстрийм Гейм - Тетевен

0878 832 013

Туризъм

Тетевен

x-game@dir.bg

Тийм билдинг игри Екстрийм Гейм

Екстрийм Гейм