Палаекоруссо ЕООД (Visit Website)

Камини Плевен Палаекоруссо ЕООД Палаекоруссо ЕООД
Палаекоруссо ЕООД

Продажба на прелетни камини оригинално Италианско производство с европейски сертификат за качество "СЕ" доказано качество на Българския и Италиански пазар.

Презентация

Палаекоруссо ЕООД Палаекоруссо ЕООД Палаекоруссо ЕООД Палаекоруссо ЕООД

Палаекоруссо ЕООД

Палаекоруссо ЕООД

PALAEKORUSSO-LTD е фирма с смесено Българско Италианско участие.

Дружеството е в този си вит от 2012 година, занимава се основно с продажба на прелетни камини оригинално Италианско производство с европейски сертификат за качество "СЕ" доказано качество на Българския и Италиански пазар. Лицензиран представител и сервиз на Италианската фирма KARMEK ONE S.R.L.

KARMEK ONE S.R.L. e компания, която има вече установен опит в производството на печки и котли за битови нужди за отопление и в момента е една модерна и гъвкава компания, която знае как да реагира бързо на развитието на пазара, без да губи от поглед основната си цел: да проектира продукти за отопление, които са насочени и към опазване.

Компанията е разделена на две подразделения разположени в провинция Тревизо. Производствената база и проектирането на продуктите се намира в Кордигнано, докато опаковането, административните и търговски офиси са разположени в Конелиано Венето.

Всички продукти се отличават не само с отличното си функциониране, което се характеризира с висока топлинна ефективност комбинирано с ниски емисии на въглероден оксид. Фирмата е посветена на проектирането и разработването на продукти с красотата, удобство и внимание към детайлите.

PALAEKORUSSO-LTD предлага на Българския пазар пълната гама от артикули на Италианската фирма.

Продукти

PALAEKORUSSO-LTD предлага на Българския пазар пълната гама от артикули на Италианската фирма:

Пелетни камини ползващи за отоплени е горещ въздух. Бърз комфорт и по нисък разход на гориво. Вграден седмичен регулатор за почасов старт / стоп.

Палаекоруссо ЕООД

Пелетни камини ползващи за отоплени е гореща вода. За постоянен комфорт в жилището. Вграден седмичен регулатор за почасово управление. Възможно включване на допълнителен регулатор.

Палаекоруссо ЕООД

Пелетни котли ползващи за отоплени е гореща вода. За постоянен комфорт в жилището. Вграден седмичен регулатор за почасово управление. Възможно включване на допълнителен регулатор. Монтаж на бункер за гориво осигуряващ продължителна работа на котела.

Палаекоруссо ЕООД

Галерия

Въздух

Вода

Камини Плевен

Тази фирма е регистрирана в следните категории: