Пан 67 ЕООД ( Visit Website )

Каменни облицовки Бургас Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД
Пан 67 ЕООД

Фирма ПАН 67 ЕООД се занимава с търговия, доставка и монтаж на изделия, направени от естествен камък. Ние сме фирма с дългогодишен опит, като се стремим постоянно да се развиваме и да Ви предлагаме качествени услуги.


Презентация

Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД

Пан 67 ЕООД

Пан 67 ЕООД

Фирма ПАН 67 ЕООД се занимава с търговия, доставка и монтаж на изделия, направени от естествен камък. Ние сме фирма с дългогодишен опит, като се стремим постоянно да се развиваме и да Ви предлагаме качествени услуги. В нашето портфолио присъстват множество продукти и изделия от мрамор, гранит, оникс и травертин. Ние изработваме качествени изделия за интериора и екстериора.

 

Сред проектите, които сме вече сме реализирали са интериор и екстериор на джамии, офис сгради, търговски обекти, къщи, вили и много други. Ние разполагаме с производствена база в село Карагеоргиево, близо до град Айтос. Сред асортимента ни ще намерите и разнообразие от фонтани, направени от естествен камък.

 

Фонтаните и чешмите, които Ви предлагаме са качествени, красиви и солидни, подходящи за Вашия двор или градина. Продуктите ни, направени от травертин са подходящи строителни материали за вътрешно и външно облицоване на стени, с което Вашата сграда да бъде красива и добре изолирана.

 

От камъка травертин можем да изработим и страхотни дизайнерски декоративни елементи, които перфектно да се съчетаят с интериора на Вашия дом. ПАН 67 ЕООД Ви предлага и изделия направени от полускъпоценния камък оникс, който придава стил и елегантност.

 

Изделията ни от мрамор и гранит са с високо качество, подходящи за вътрешна или външна облицовка, красиви и добре оформени фасади, подови настилки и други.

 

Ние Ви предлагаме монтаж на изделия от естествен камък, като нашите майстори работят качествено, бързо и ефективно, следвайки Вашите изисквания, защото ние работим за Вас. Ценим всеки наш клиент, като благодарим на тези, които вече ни се довериха и приветстваме с Добре дошли! всеки наш бъдещ клиент!

 

Заповядайте!

 

Нашето работно време е всеки ден от 08:00 до 20:00 часа.

 

Галерия

Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД
     
Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД
     
Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД
     
Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД
     
Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД Пан 67 ЕООД

 

Каменни облицовки Бургас

 

Пан 67 ЕООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Пан 67 ЕООД - Бургас


Пан 67 ЕООД - Бургас

0878 279 699 / 0898 443 636

Гранити

с.Карагеоргиево, обл.Бургас

pan67@abv.bg

Услуги

  • Търговия, доставка и монтаж на изделия от естествен камък;
  • Изделия от мрамор;
  • Изделия от гранит;
  • Изделия от оникс;
  • Изделия от травертин.

 

Пан 67 ЕООД