Хотел Пънчетата ( Visit Website )

Хотел Пънчетата

Къмпинг Арапя се намира в живописен естествен залив на южното българско Черноморие. Разположен е между Царево и Лозенец. През лятото Арапя привлича хиляди туристи, очаровани от невероятно красивата природа, чистото море и плаж, съчетани с прекрасна брегова ивица от горички, островчета и скали...

Презентация

Хотел Пънчетата

Къмпинг Арапя се намира в живописен естествен залив на южното българско Черноморие. Разположен е между Царево и Лозенец. През лятото Арапя привлича хиляди туристи, очаровани от невероятно красивата природа, чистото море и плаж, съчетани с прекрасна брегова ивица от горички, островчета и скали. Къмпинг Арапя има изградена инфраструктура и предлага отлични възможности за отлична почивка. За любителите на морските спортове Арапя е идеално място за сърфинг, гмуркане и морски риболов. В близост до Къмпинг Арапя се намират три национални природни резервата по устията на реките Ропотамо, Велека и Резовска.

Местността:
Арапя е една от най - красивите и живописни местности в южната част на българското черноморско крайбрежие (Южното черноморие). Красивия залив, плажа и планината образуват приказно съчетание. По време на почивката си можете да се възползвате от водолазно и сърф училище. Любителския риболов е разпростанен сред повечето туристи. По време на сезона работят магазини, ресторанти, пицария.

Плажната ивица на Къмпинг Арапя е разположена в морска лагуна и предлага много добри условия за практикуване на морски спортове. Местноста Арапя е известна като рай за българските сърфисти, но е подходяща и за яхтинг, морски риболов и гмуркане. В близост се намират три национални природни резервата по устията на реките Ропотамо, Велека и Резовска.

 

Местоположение:
Намира се в местността Арапя на 3км от Царево и Лозенец и на 70км от Бургас. В близост до Природен парк Странджа.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Пънчетата - Царево

Хотел Пънчетата - Царево

0895 433 773 / 0895 433 777

Хотели

Царево

Цени

Юни Юли Август Септември
Двойна 40 60 60 40
Тройна 50 70 70 50
Студио 80 100 100 75
Студио** 90 120 120 90