Къща за гости Панорама 3D (Visit Website)

Къщи за гости Вършец Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D
Къща за гости Панорама 3D

лизостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие на класически балнео и селски туризъм.

Презентация

Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D Къща за гости Панорама 3D

Къща за гости Панорама 3D

Къща за гости Панорама 3D

Районът на Стара планина е изпъстрен с красива природа и уникално културно–историческо наследство, което дава много възможности за бизнес туризъм. Конкретният предмет на настоящата инвестиция, а именно – изграждане на нова къща за гости в град Вършец, е уникален по своя характер. Близостта на къщата за гости до СПА центровете във Вършец, я прави уникално място за развитие на класически балнео и селски туризъм, имащо потенциал за привличане на местни и чужди туристи през всички сезони на годината.

Новоизградената къща за гости представлява масивна двуетажна постройка със сутеренно ниво. Предназначена е за 19 места за посетители.Спалните разполагат със самостоятелни бани към тях. Светлата височина на трапезарията е 3,05м. Кухнята, килера и спалните помещения са със светла височина 2,60м. От трапезарията е предвиден директен излаз през двукрила остъклена врата към верандата. Верандата е изцяло покрита от просторната тераса на втория етаж на къщата и долепения до нея малък навес, от където се открива панорамен изглед над град Вършец към трите най – високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли – от тук носи името си : Панорама 3D.

Галерия

Къщи за гости Вършец

Тази фирма е регистрирана в следните категории: