Детски парти център Лиани ( Visit Website )

Детски парти център Лиани

Обещаваме, че ще се забавляваме и ще Ви поднасяме интересни и щури забавления всеки ден и час. В детски парти център ЛИАНИ нямаме условия за следобеден сън, затова ще пеем, танцуваме, рисуваме. Когато научим, че някой има рожден ден - тортата ще е задължителна! Заедно ще посрещнем Баба Марта, Коледа и Нова година...

Презентация

Детски парти център Лиани

Заповядайте при нас !

 

Обещаваме, че ще се забавляваме и ще Ви поднасяме интересни и щури забавления всеки ден и час. В детски парти център ЛИАНИ нямаме условия за следобеден сън, затова ще пеем, танцуваме, рисуваме. Когато научим, че някой има рожден ден - тортата ще е задължителна! Заедно ще посрещнем Баба Марта, Коледа и Нова година…

 

Разполагаме с 2 зали за деца от 1 до 12г. Имаме playground, монитор, където децата ще могат да гледат филмчета и винаги, при желание може да си организираме състезания на Play Station.

 

ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА

Центърът предлага почасова занималня. При седмични и месечни абонаменти има отстъпки. Разполагаме със зали за забавления и игри, предназначени за деца до дванадесет годишна възраст. Нашите аниматори ще занимават малчуганите с рисуване, музика, игри, гледане на любими филми, Play Station състезания и др. Малка зала е без аниматор и е задължително децата от 1 до 3г. да са с придружител.

 

ПАРТИТА

Детски център Лиани, организира частни и фирмени детски партита. Провеждаме различни тържества с професионални аниматори, забавни тематични игри, танци, рисуване на лице и много веселие. Организираме подходящ кетъринг и торта в зависимост от повода и възрастовата група на виновника за партито.

 

В нашата кафе-сладкарница ще откриете пресни и качествени продукти, които ще бъдат приятна част от Вашата комуникация с приятели и близки. Приятната атмосфера на нашия площад ще се превърне в любимо място за Вас и малчуганите, забавляващи се наоколо.

 

Промоции за Март

За сладкарницата:

 • Кафе с кроасан = 2.50лв.
 • Бира с тортиля = 3.50лв.
 • / Каменица, Астика, Бекс кен, Старопрамен кен, Шуменско кен/

 

За децата:

 • От понеделник  до петък от 10 до 16ч.- 1 час безплатен  престой  на дете в центъра с аниматор.
 • От понеделник до петък  след 16ч. при 10.00лв. консумация от сладкарницата вашето дете ще получи безплатно 1 час престой в зала с аниматор  и подарък вафла.
 • От понеделник до петък при  14.00лв. консумация от сладкарницата – вашите две деца ще получат  по 1 час безплатен престой с аниматор  и подарък две вафли.
 • Всяко следващо дете извън промоциите си заплаща по стандартни цени на центъра за престой и консумация.
 • При рисуване на:
  -голяма гипсова фигурка от 6лв. безплатно получавате сандвич с шунка и кашкавал;
  -малка гипсова фигурка от 4лв. безплатно получавате сокче и рисуване на лице;
 • При сума над 700.00лв. при провеждане на парти получавате ВИП карта за 1 месец с 10% отстъпка при консумация.

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Детски парти център Лиани - София

Детски парти център Лиани - София

0882 958 391

N/A
Детски градини

София, ул.Панагюрище 32-34

/ Сточна гара/

Детски парти център Лиани