Пердета Бургас ( Visit Website )

Пердета Бургас

Най-лесният и бърз начин да промените атмосферата във вашия дом е да смените пердетата. Ако изборът им е добър усещането за уют и топлина е лесно постижимо! Предлагаме ви луксозни двойни пердета внос от Гърция, страхотен избор за освежаване на дома...

Презентация

Пердета Бургас

Най-лесният и бърз начин да промените атмосферата във вашия дом е да смените пердетата. Ако изборът им е добър усещането за уют и топлина е лесно постижимо!

 

Предлагаме ви луксозни двойни пердета внос от Гърция, страхотен избор за освежаване на дома. Уникалното при тях е, че едно перде се състой от две части – плътна част от лека намачкана материя, и прозрачна част с различни апликации или бродерии.

 

Така те стоят по-ефектно! Има възможност за прихващане на едното перде с красива щипка или шнур, докато другото пада свободно надолу. Придайте неповторим личен облик на всяка стая, с този уникален и много важен щрих.

 

Всички пердета предлагани в страницата са с размери 300/280 см, и са ГОТОВИ ЗА ПОСТАВЯНЕ!  Различните десени са показани в снимки, които ще ви дадат пълна представа за тяхната визия. Цена е 60 лв. за бр.

 

Очакваме с интерес вашите поръчки на тел: 0886 44 10. Изпращаме по Еконт или по БГ пощи, като ние ПОЕМАМЕ РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА! Ако желаете да поръчате 2 или повече бройки е необходим 14 дневен срок до получаването им.

 

Приятно пазаруване!

Единичните пердета

Единичните пердета също са ГОТОВИ ЗА ПОСТАВЯНЕ и са с размери 300/280 см.

В горния край на всяко перде има лента за директно поставяне на всякакъв вид гайки и копчета, които лесно могат да се закупят от всеки специализиран магазин.

Цената за брой е 45 лв.

 

     
     
     

 

Двойни пердета

Уникалното тук е, че едно перде се състой от две части - плътна част от лека намачкана материя, и прозрачна част с различни апликации или бродерии. Всички пердета предлагани в сайта са с размери 300/280 см, и са ГОТОВИ ЗА ПОСТАВЯНЕ!  Различните десени са показани по цветове. Цена - 60 лв/бр.


     
     
     
     

 

Шалтета

     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Пердета Бургас - гр.Бургас

Пердета Бургас - гр.Бургас

0886 44 10 37

Пердета

гр. Бургас, ул. Баба Тонка

Пердета Бургас