Меласа Плам ( Visit Website )

Фураж Русе Меласа Плам Меласа Плам
Меласа Плам

Основната дейност на фирма Меласа Плам е внос на добавки за фуражи за животни - меласа, каменна сол от Румъния,(включително гранули меласа), внос на захарно цвекло, с включен транспорт...

Презентация

Меласа Плам Меласа Плам Меласа Плам Меласа Плам Меласа Плам

Меласа Плам

Фураж Русе

Основната дейност на фирма Меласа Плам е внос на добавки за фуражи за животни - меласа, каменна сол от Румъния, (включително гранули меласа), внос на захарно цвекло, с включен транспорт.

 

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Меласа Плам - Русе

Меласа Плам - Русе

0887 413 390 / 0885 417 898

N/A
Фуражи

Русе, кв.Дружба, ул.Връшка чука 16

plam100@abv.bg

Фураж Русе

Един от най-важните показатели при фуражите за угояване на животни е обменната енергия. Чрез точно изчислената и балансирана рецепта на резултат от дългогодишни изследвания и проучвания постигнахме един наистина добър и отличаващ се от конкурентите продукт с постоянно качество.

 

Комбинираните фуражи съдържат всички необходими хранителни (протеин, сурови влакнини, сурови мазнини), минерални вещества (калций,фосфор, хлориди), аминокиселини( лизин, метионин) и витамини за осигуряване на правилно хранене. Това гарантира отлично здраве, интензивен растеж, висока жизненост, качество на получената продукция. Включват се и  добавки , за повишаване на стабилността при съхранение на фуражите(антиоксиданти), за подобряване на вкусовите качества (ароматизанти). Ежедневната дажба е  напълно достатъчна да задоволи дневните нужди на категорията животни, за които се отнася.