Хотел Понко - Несебър  ( Visit Website )

Хотел Понко - Несебър

се намира в Стария Несебър, до Параклиса "Свети Климент" - на 30 км от летище Бургас, 100 км от летище Варна и 5 км от курортен комплекс "Слънчев бряг".

Презентация

Хотел Понко - Несебър

Фамилен Хотел ПОНКО се намира в Стария Несебър, до Параклиса "Свети Климент" - на 30 км от летище Бургас, 100 км от летище Варна и 5 км от курортен комплекс "Слънчев бряг".

ХОТЕЛСКА ЧАСТ

 

Всяка стая и апартамент разполагат със сателитна телевизия, хладилник, собствен санитарен възел. Във всяка една от луксозните стаи и в апартаментите има климатици.За гостите на хотела има преференции да ползват 10% отстъпка в Пицария "ПОНКО"


Пицария

Предлагаме на нашите клиенти над 30 вида пици, бирени мезета, специалитети, салати и супер десерти! За гостите на хотелски комплекс ПОНКО - 10% отстъпка.

 

Галерия

     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Понко - Несебър
Хотел Понко - Несебър
0888 656 744
Хотели
Несебър

Несебър

Несебър е един от най-привлекателните градове в България. В него по невероятен начин са съчетани минало и съвремие. Създаден е от траките преди около 3 хилядолетия и е наречн Месабрия. Около VІ в. пр.н.е. Несебър става гръцка колония (град - държава) и получава името Месемврия. Век по-късно започнало сечене на монети от сребро и бронз.